Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, mě by v prvé řadě zajímalo, kdy byl na ČT, dotované i z mých povinných poplatků, naposledy v Událostech, komentářích rozhovor s někým z opačné strany názorové barikády. Nemáte někdo nějaký odkaz? ;-)

1 0
možnosti

....stačí jen to minimální,strážit hranice EU.Pokud je to neakceptovatelné,odejít z EU a strážit hranice naše,případně "šengenu"

2 0
možnosti
Foto

V roce 1950 -bylo v Africe cca 350 mil. obyvatel -

v roce 2010 -- 1 miliarda -

odhad pro rok 2050 jsou 2 miliardy-

!!!!!!!!!!

8 0
možnosti
Foto

Alžírsko,Maroko,Tunisko,Egypt -

všechno to jsou země ,které jsou dostatečně bezpečné pro turisty z EU -

nechápu proč by nemohly být bezpečné i pro tyto migranty-

15 0
možnosti
Foto

Po pravde nevim co s tim

- pomoc primo na miste nefunguje, kdyz jim poslet penize rozkradou je nebo koupi zbrane, kdyz jim postavite infrastrukturu, znici ji

- smisene staty kde se belosi staraji aby to fungovalo take nefunguji. Cernosi vystrili belochy a stat jde do kopru (Zimbabve, Jar a dalsi)

- vzdelani nefunguje, z nabozenskych duvodu neni vhodne pro divky, deti maji makat na poli a ne se ucit

Ma vubec nekdo nejaky plan co by se mnelo delat ? Teda kromne opravdu drastickych reseni ...

V soucasne dobe to tusim v Africe vypada tak, ze Cinani drancuji prirodni zdroje, mistni intenzivnich chovem a nevhdonym zemedelstvim zdevastovlai krajinu a za ploty rezervaci se tisni chranena divoka zvirata, jako atrakce pro turisty ...

16 0
možnosti

Řešení je dvojí, buď dát ruce pryč a ponechat Afriku vlastnímu vývoji a bránit si své hranice a lodě s migranty vracet bez řečí zpět do Afriky a druhá možnost je v Africe v nejvíce problematických místech obsadit nějaká zemí vojensky, zabezečit tam ochranu lidí, tam vozit humanitární pomoc, tam zřídit školy a učit lidi, jak hospodařit, jak vyrábět atd. a tyto enklávy držet pod správou EU, USA a dalších vyspělých zemí, které by si to rozdělily mezi sebou. Prostě taková novodobá kolonizace, stejně utíkají k nám, tak proč jim nevyjít vstříc a přijít za nimi. Místní problémové vlády odstavit od jakékoli pomoci a hlavně přísunu zbraní.

7 0
možnosti

A96l35e54š 36R62y61s

15. 8. 2019 12:03

Zasloužená karma....R^

5 0
možnosti

Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly.

18 0
možnosti

Aby vubec mohli byt "zachraneni" musi se migranti dostat do gumovych clunu tim, ze paserakum zaplati nemalou sumu v tvrde valute. Takze zachranci z neziskovych organizaci selektivne podporuji pouze ty, kteri si to mohou financne dovolit. Ostatni, kteri jsou na tom jeste mnohem hure zustavaji bez pomoci. Tato "zachrana" je nejenom kriminalnim cinem (spoluprace s paseraky) ale i antisocialni, nehumani pristup k tragedii Afriky.

33 0
možnosti

Ano, víme, že by se s tím něco mělo dělat - ale pomoc migrantům je nepopulární, a tak politici čekají, jak se věci vyvinou,. Věci se samozřejmě budou vyvíjet tak, že z Afriky bude utíkat čím dál víc lidí a lidé v Evropě na ně budou čím dál méně zvědaví, budou mít svých starostí dost.

1 0
možnosti

Jenom imbecil si neuvědomuje že migrantů bude neomezeně. Denní přírůstek obyvatel Afriky je cca 70 tis. lidí.

33 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,95
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články