Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Evropě prostě chybí mužský princip jež by se nebál provést intervenci v Libyi případně Súdánu a vytvořit zde nárazníkové pásmo.Brání vytvoření vojenské ochrany hranic ... Evropa a část populace vyrostla v sterilním skleníkovém prostředí a k tomu se postupně od 2 světové války společnost silně feminizovala a EU zavedla pozitivní diskriminaci, tak že na vysokých politických funkcích jsou ženy a ženský princip, jen kolik jich má tzv. silové ministerstva. Samo osobě to není negativní, ale zde se mnohdy vytváří spojenectví a vzájemná podpora, tak že je těžké postavit proti jejich nařízení, názoru. Chybí zde zpětná vazba. Lze říci že v této době posledních 10 let poznáváme negativní stránky ženské logiky, myšlení a přístupu k fungování společnosti jako posledních X tisíc let mužské logiky. Navíc mladé generace nemají pozitivní mužský vzor, ale školství je hodně feminizované.Možná cílem této evoluce je aby oba principy byly společné a koordinované, komplexní. Lze říci že tento humanismus, multikulturalismus atd, jde na vrub ne duševního či duchovního vývoje člověka ale vlivu ženského principu. Okolní státy reprezentují mužský princip tak že to budou dávat Evropě pěkně sežrat. Evropa se bude podle ženské logiky snažit o smír, věci zametat pod koberec a nebo uplácet, či řešit nařízeními, byrokracii, dotacemi, inkluzí ...

60 0
možnosti
JS

Ono v tam uz jednou naraznikove pasmo bylo. Muammar Gadaffi. Ten ovsem doplatil na to, ze predpokladal ze evropsti politikove nejsou silenci.

11 0
možnosti
SN

:-)...........Pořad jsem také viděl, souhlas! R^R^R^

3 0
možnosti
AM

R^R^ Jasná karma. Čekám na reakce opozičních demoblogerů tj. p. Jandové a p. Buriana, Flašky, Vodvářky a dalších.

33 0
možnosti
Foto

Mně vždy vrtalo hlavou, když před břehem Evropy vytahovali migranty z gumových člunů. První, co mě zarazilo, jak dokázali na přeplněném gumovém člunu plout po moři takovou dálku a přitom nikde jsem neviděl veslo. Teprve drony odhalily, jak to je. Nizeskové organizace je u břehů naloží a před Evropou je vyloží na gumový člun a vlny je donesou ke břehům Evropy.

32 1
možnosti
Foto

Ve světě je 5 miliard lidí žijících hodně bídně. Příklady táhnou a tak lze čekat, že se další a další vydají na pochod za lepším. Takže si představme Německo, ve kterém žije 800 milionů "Němců", nebo Česko se 100 miliony obyvateli. Kde dnes potkáme deset Čechů tak příště pestrobarevných Čechů bude na sto.

24 0
možnosti
Foto

Mne osobně překvapily snímky herce Richarda Gereho, jak se zúčastňuje naloďování afrických migrantů do Evropy. Tedy, co mne opravdu překvapilo, tak tlusté africké ženy a namakaní afričtí muži jako by vyšli z posilovny.

Takto rozhodně nevypadají lidé prchající ze strádajících válečných oblastí.

74 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl, že se tímto způsobem africké země zbavují nežádoucích jedinců. Nebyla by to špatná myšlenka. Vyprázdnit kriminál, každému dát tisíc EUR (ročně stát přijdou na víc) a postarat se o přepravu do Evropy.

23 0
možnosti
LB

O ČT nemá cenu dlouze diskutovat: Razí svoji vlastní propagandu a hosté takových pořadů, jaký popsal autor blogu, jsou součástí scénáře té propagandy.

Západoevropské země s Německem v čele legální i nelegální migraci do Evropy podporují, jejich skutky hovoří za vše, ikdyby ústy mluvili opak. Západoevropští politici k podpoře migrace mají své důvody, především mocenské, o humanismus vždy šlo až v poslední řadě, pokud vůbec.

Jedinou šancí na změnu západoevropské podpory živelné migrace je to, aby politici a vlády jako nyní v Itálii vydrželi, nenechali se zvenčí (Německem, Francií) zlomit a realizovali svoji politiku odmítnutí migrace současných měřítek. Lidé potom zjistí to zásadní: Že to zkrátka jde a ne, že se nedá a nesmí dělat nic jiného, než to co teď, což je mantra politiků od Merkelové po Macrona.

44 1
možnosti
Foto

Chtěl bych vidět účetnictví ČT, hlavně seznam příjmů. Jestli se tam nevyskytují významné položky od anonymních sponzorů za promigrační, protibabišovskou a protizemanovskou orientaci.

28 3
možnosti
JP

Karma za článek. Kolik těch imigrantů by nasedlo do gumového člunu, kdyby nevěděli, že už na ně čekají lodě neziskovek?

44 0
možnosti
JM

Mám nápad - nasedneme do gumových člunů a zamíříme všichni do Afriky.

0 0
možnosti
Foto

Chvíli jsem se na to v UK dívala a mám stejný názor jako Vy. Jen připomínka. Ta "samaritánská" sestra (bez ironie) nemůže na veřejnosti hovořit jinak, pomoc druhým v nouzi - tedy i imigrantům směřujícím do Evropy, je jejím posláním. Tedy je posláním neziskové organizace, ve které pracuje. Ny to vidíme jinak, objektivněji. Díky za článek. R^

14 0
možnosti
Foto

Opr.: My to vidíme jinak, objektivněji. Ď.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články