Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nejlepším řešením je loď ukotvit, evakuovat posádku i s migranty do azylového tábora, vyčerpat kapaliny a a následně potopit, nebo rozřezat. Pak si majitelé lodí rozmyslí porušování zákazu a vydírání.

1 0
možnosti
DR

Souhlas. To by ovšem musela být z EU snaha tuto situaci už konečně řešit a ta tady bohužel nebyla a obávám se že ani po volbách žádná nebude. A pokud se ještě k tomu vždycky najdou podobní nadšenci jako zmíněný starosta Valencie, tak není o čem mluvit, namísto řešení budeme přešlapovat dál na místě a pašeráci se budou smát dál.

12 0
možnosti
AM

Opravdu by mne zajímalo, jestli jen většina českého národa je tak vystrašená z migrantů a nechce raději žádné, nebo i běžní lidé na západě vidí, že je to přes míru a závidí nám "klid a mír", či jsou tak "otevření a plní pohody i přes stále častější excesy.

2 0
možnosti
LB

Migrace z Asie a Afriky do Evropy je podporována především Německem a Francií, je podporována jejich nejvyššími představiteli, přinejmenším v Německu i většinou jejich obyvatelstva. Je ted iluzorní myslet si, že organizace jako jsou pašerácké neziskovky budou tito lidé stíhat, nebo že organizace typu Frontex dostanou přímý rozkaz pašování lidí zamezit.

Pašování lidí je pro pašeráky kšeft, pro neziskovky a spřízněné politiky mocenský prostředek. Nevzdají se ho. Nikdy. Sáhnou i k násilí. A už to dělají.

16 0
možnosti
SM

Frontex bol predsa jedným z najusilovnejších dovozcov nelegálnych migrantov.

8 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že "Sona Motusová" je podle toho béčka ve čtverečku napravo od jejího jména blogerka. Ovšem, když se na to béčko klepne, žádné články této "blogerky" neexistují. Tak jak je to???!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články