Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Primátor Hřib byl v ČT24 nepřesvědčivý. Správně mu oponoval zástupce České filharmonie. Pražský primátor Prahy by se měl spíš starat o dopravní problémy a neúnosnou bytovou politiku v hlavním městě ČR, než o mezinárodní smlouvy, to je starost ministerstva zahraničí. Smlouva s Čínou vyprší za dva roky, pak může uplatnit své připomínky. :-/

2 1
možnosti
AM

A18d53a14m 32M92a55l56ý

19. 7. 2019 8:48

Autore: Hřib má pravdu. Není jednotná Čína.

Podlézání Čínským soudruhům není v zájmu této země. Soudruzi nás mají u zadele.

Navíc režim, který v Číně vládne, vyznává úplně jiné hodnoty než naše společnost.

Blog vyznívá tak, že autor má názorově blíže k hradní sebrance a hodnotám čínských vládců než k hodnotám demokratické společnosti.

To nemohu hodnotit pozitivně Rv

8 9
možnosti
JK

Zvláštní, jak v některých lidech zůstalo to komunistické vidění, strana a vláda vidí vše a bez ní se nic neobejde. Samozřejmě, že lze uzavírat nepolitické smlouvy na všech úrovních. Děláme to denně, když platíme za kafe, pivo, lístek do tramvaje či do kina, dělají to i firmy a dělají to také obce a města. Pokud nechce vedení Prahy motat politiku s kulturou, pak je to normální. Nenormální je, jak se to do té smlouvy dostalo, proč ANO poníženě poklonkuje Číně, když z jejich strany je přínos minimální a sliby neplní. Proč to ANO dělá? Napadá mě jen zdánlivě neochvějná podpora vlády od čínského agenta na Hradě.

6 5
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články