Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Upřímně, nezávidím jim. Ať už totiž udělají to či ono, tak to bude špatně. Nicméně, do této situace se dostali vlastní vinou.

1 0
možnosti
LH

Přesně, demokraté se bojí předčasných voleb jako čert krize.... Co kdyby? Bojím se domyslet :-) =)

1 1
možnosti
MK

Obávám se, že poněkud přeceňujete trpělivost našich občanů. Domnívám se, že pokud by Babišova vláda padla a prezident jmenoval novým premiérem znovu Babiše, pak by se to už asi bez násilí neobešlo. Nebo máte jinou prognózu pro okamžik, kdy všechny nenásilné možnosti budou vyčerpány?

4 6
možnosti
Foto

Je to legální? Je!!!! Tak proč reagovat na legální jednání nelegálním násilím?

1 0
možnosti
VM

Ono v současnosti, nevím, jak dopadne případné hlasování o nedůvěře. Nevím ani, jak by dopadla případná jednání po předčasných volbách.

Co vím jistě je to, že i menší kauzy zlomili poltikům vaz.

A co vím také jistě, že by pomohlo to, kdyby pan Babiš v klidu odšel z politiky (třeba ze zdravotních důvodů), orgány činné v trestním řízení by mohly konečně nezávisle dořešit jeho kauzy, ANO by si dosadilo nového premiéra a jeli bychom v klidu dál.

5 1
možnosti
OK

O44t40a 42K49i32n91c

18. 6. 2019 15:06

Jedno z možných řešení, ale to Babišova bezpáteřnost a ješitnost nepřipustí.

2 2
možnosti
AN

U těch socanů už toho není moc, co zkazit, přesto bych to nedělal.

2 0
možnosti
LC

Kurňa, pane Bartoni, nenapovídejte socánkům. Mohlo by to klapnout a Venezuela by mohla se svými nápady řádit v opozici.

2 1
možnosti
MB

Stando, píšeme si každý den. Vše je v cyklech - AB sedí na skluzavce a pod ním je bazen zmaru. Z původního i nadšení - se mění v osobu komickou. Tarif zařídil, tmu v noci zařídil - 3.8 km dálnic zařídil i Stát bez peněz zařídil. Tlak, kterému čelí je pozoruhodný - souhlas. Nicméně to, proč šel do politiky - Přestává fungovat! Již mu nejsou posílány prachy! On sám se přesvědčuje, že zabil sám sebe! Buďte klidný, Volby zřejmě opět vyhraje - Nicméně nebude mít s kým poskládat Koalici. Pokud se ta stane - Opozici neočekávajte - 100% odchází sám! Je to Srandovní - Ten člověk hraje DOSLOVA O VŠE! O svou svobodu - 10 let basy hrozí + Ztráta majetku - 35 miliard dluhů ! Tu osobní ČEST - nechávám úmyslně až nakonec - O tu mu vůbec nejde ... ! :-)

11 1
možnosti
ZD

Bože - co hulíte? "Přestává fungovat"! Slyšel jste dnes vystoupení různých stran a máte srovnání s čím kdo vystoupil ? "Zabil sám sebe"... to muselo dát v horku hodně práce a podle toho horka to taky vypadá.

2 2
možnosti
MT

Já myslel že o variantě "ANO bez Babiše" jsou ochotní se bavit skoro všichni, takže aspoň nějaké řešení existuje.

Předpokládám že možnost, že Babiš je prostě nepřijatelnej a že to není žádná "nefungující antibabiš strategie" si nepřipouštíte?

2 2
možnosti
LC

O tom jestli je, nebo není Babiš přijatelný ovšem nerozhoduje opozice, ale členové ANO.

3 0
možnosti
PK

Souhlas především s odstavcem č4, na druhou stranu,,,,,,, už aby se ten socanský had odplížil do propadliště dějin, kde příjde hrdina Jiřík P. ho znovu vzkřísit. Posléze, raději pragmatickou vládu úředníků, než tento druh vládnutí.

6 0
možnosti
ZD

No víte, že máte nakonec pravdu. Dnes volají, jak je ANO zablokováno pro vládu kvůli problémům Babiše. Jak jsem sledoval vystoupení různých stran, tak Babiš jediný hovořil o tom co se bude dít, kam jede, s kým se setká. Ostatní mají vlčí mhu a rvou si žíly kvůli jedinému....

1 2
možnosti
JA

J16i13ř97í 11A29l75e33x35a

18. 6. 2019 13:22

Asi tak, jako vaše koalice zve do svých řad komuniísty a nácky. Co je horší????

RvRvRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články