Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Už aby to bylo a ČSSD odešla z vlády. Přišly by na řadu předčasné volby a ANO by sestavilo vládu bez ČSSD. Vláda by byla kompetentnější bez amatérů z ČSSD.

5 5
možnosti
LM

na to nastest uz ANO nema

4 1
možnosti
Foto

Já už takových hrozeb odchodem zažil, že se divím, pokud je někdo bere vážně. Má to vždy dramatický začátek v podobě silných projevů ve kterých se nevidí reálná možnost pokračovat ve spolupráci, pak se najednou rozsvítí světýlko na konci tunelu a nakonec dojde k zázračné dohodě.

9 0
možnosti
ZD

Pravda - také pamatuji. Navíc po zkušenostech vím, že ve druhé polovině funkčního období tj. před volbami se každá vláda snaží dotáhnout populární projekty a prodat co nejvíce svých úspěchů. A u toho, že by předlužení socani na kývající se stoličce nechtěli být ???

2 0
možnosti
Foto

Současná ČSSD s Hamáčkem, Pochem a Petříčkem v čele nemá s levicí absolutně nic společného.

Pokud bych věřil na konspirační terorie, tak bych napsal, že se tito výtečníci infiltrovali do ČSSD, aby ji zcela rozložili a dovedli k zániku.

18 6
možnosti
PK

Ta slabost a bezpáteřnost ČSSD skoro tento krok předjímá. Sice si nedovedu další kroky představit, ale jedna z možností je i úřednická vláda a ta by byla asi i lepší řešení, než cirkus socialistů.

7 0
možnosti
ZD

Jejich rozhazovačná politika je velkou zátěží. Pro ně zdroje jsou vždycky. Jak píšu výše druhá polovina funkčního období bude před volbami věnčena úspěchy - že by věčně lační a zadlužení socani nebyli v tu dobu u politického žlabu ???

5 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články