Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Zdá se až k nevíře, jak je pan Jan Bartoň posedlý doktorem Šťastným. Osobu Borise Šťastného rozebírá již poněkolikáté ve svých příspěvcích a vždy v souvislosti s Václavem Klausem. Teď si tedy dal pět let pokoj, ale ledva jméno bývalého zdravotnického experta ODS vyskočilo v médiích v souvislosti s novou stranou Trikolóra, něco v hlavě bloggera zazvonilo a hned se jal se Borisem znovu zaobírat. Přitom vlastně nikdy racionálně nevysvětlil, proč mu tak strašně vadí. Musí v tom být něco totálně iracionálního, hodně osobního. Že by šlo o nesouhlas kuřáka s Šťastného dřívějším bojem za nekouření v restauracích? Je to pravděpodobné. Není silnějšího postoje v ochraně lidských svobod, než, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Tak či tak, naštěstí to opatření funguje a podporuje ho přes 70 % občanů Česka...

0 0
možnosti
PP

Kdybych se po, nepochopil jsem o čem vlastně píšete. Nebo chápu dobře, že jde o splnění normy článek na den?

1 0
možnosti
JH

J58a12n 29H61a56r28v64a77n

11. 6. 2019 13:07

Tak si z toho nic nedělejte že nechápete, není každému s hůry dáno :-/

5 0
možnosti
JK

Klausovci mi připomínají Zemanovce. Po té co se nepodařilo infiltrovat do vedení domovské strany a obrátit ji na svoji egovíru, tak se založí nová strana a provede se pokus o získání křesla ve sněmovně.

Spíše to vypadá, že i kdyby se Klausovci se Zemanovcema sloučili, tak to nedá ani jedno procento.

Uslyšíme kontroverzní, uřvanou kampaň, bodavá jednoduchá hesla se zacílením na různé strachy voličů. Čeho se bojíte vy (v politice), bude to tam.

6 8
možnosti
RK

R80a89d54e49k 54K29a41r48a72s

11. 6. 2019 11:20

A proto Klaus získal v ODS nejvíce preferenčních hlasů, dává to logiku;-D

12 0
možnosti
Foto

J42a67k96u93b 90R81o95t27h

11. 6. 2019 10:15

Jen by mne zajímalo, jestli název partičky byl inspirován italskými Tricolore, festovními fašouny. ;-D

4 8
možnosti
RK

R15a35d33e88k 58K35a77r18a34s

11. 6. 2019 10:28

Ne, další přihlouplá otázka?;-D

4 0
možnosti
PK

Počkám si na program trikolory a přečtu si ho a pak se rozhodnu. Sestřelovat ho hned na počátku jako podrazáka ODS asociuje stejnou odpověď , že není asi něco v pořádku v této partaji.

Mě se jeho výroky líbí (viz níže) a jako profík má co říci do problematiky školství.

Státotvorný pohled: Jedno moje dítě volilo Zemana, jedno Drahoše, obě děti mám stejně rád a obě jsou stejní Češi. Ani jedno není lepší, ani horší, ani chytřejší, ani nevím co. Rozumíme si?

Egoistický pohled: Pokud jste chtěli sesadit Zemana, měli jste mít pravicového kandidáta, kterého bych volil typově já, a dostat ho do druhého kola. Nejsilnější opoziční strana však na prezidentský duel rezignovala a spolehla se na Mirka Topolánka.

Fatalistický pohled: Chleba levnější nebude. Pondělí, sedíte v práci. A nic se nezmění. I prezidentova sebestřednost, snížená sociální orientace a specifické používání anglických slov (viz povolební prohlášení) nedozná žádných změn.

7 1
možnosti
Foto

Program si přečtete, ale budete mu rozumět?

0 0
možnosti
JH

Přeju Klausům úspěch, který by pomohl i ČR. Snad jim k tomu poslouží i ta očekávatelná štvanice veřejnoprávních médií:-)

14 2
možnosti
MM

Ta vámi očekávaná a dle vás zcela cílená. zlostná štvanice ve vašich představách jistě nastane. Buďte rád, z čeho byste žil?

1 2
možnosti
Foto

Klaus junior je obyčejný podrazák, který tak dlouho provokoval ODS s cílem jí poškodit, až pohár trpělivosti přetekl. Kdyby byl aspoň trochu férový, tak odešel dobrovolně a mnohem dřív. A takto budu vždy vnímat i jakoukoliv stranu, hnutí, nebo sektu, kterou založí.

8 11
možnosti
SB

Provokoval ODS?

On vždy říkal své názory otevřeně. Vyloučili ho za něco, s čím se nikdy netajil.

Samozřejmě že strana může změnit kurs a že ten, kdo vyhovoval včera, už nemusí vyhovovat dnes, ale v tom případě nelze říci, že by to byl podrazák. On byl pořád stejný, on se nezměnil a hlavně: nikdy ze sebe nedělal nic jiného, takže o podrazu nelze hovořit.

14 1
možnosti
SB

Klaus junior má navíc hendikep, se kterým se vyrovnává celý svůj život.

......................

Domnívám se, že tohle mu bude ubližovat zejména v očích lidí se zcela opačným názorem. Ti na něj budou nadávat jako na politika a ještě navíc jej budou zesměšňovat. Bez tohoto hendikepu by na něj pouze nadávali, s tímto hendikepem si z ně navíc budou dělat i legraci. Ale podstatné je, že tím Klaus junior neztratí vůbec nic, protože lidé s opačným názorem by jej tak jako tak nevolili.

4 2
možnosti
PK

to budou dělat jen nízcí , velmi nízcí lidé a bude dobře, že se odhalí...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články