Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Také mám podobný názor i zkušenost.

Na žádosti ve znaku EU nebyl ten správný odstín modré a tak se to zamítlo i když šlo o velmi dobrý projekt,ovšem nebyla ta správná modrá.;-(

3 1
možnosti
LC

Mám na to podobný názor. Sice často čtu něco o pomatencích, svědcích Babišových a podobná moudra, jenomže ono to je prostší. Z čeho vyplývá těch průzkumových cca 30% pro ANO, ale i 10% pro Piráty a 10% pro SPD. Protože ti ostatní, tradiční, už měli dost příležitostí prokázat že to ... neumí. Takže ta čísla, to je jen projev zoufalství voličů. Sám jsem, od jejího vzniku, volil ODS. Ta se pak (ideově) "široce rozkročila", tak jsem zvolil zrovna vzniklou stranu prý konzervativnější než konzerva, jejiíž zakladatel a předseda snad ani nic jiného než konzervy nejedl. Alespoň tak sebe a stranu prezentoval. Větší volební pitomost jsem v životě neudělal. Už za tři měsíce po volbách jsem zjistil, že jsem zvolil černo-rudo-zelenou eurohujerskou vítačskou spatlaninu, která neumí nic jiného než zvyšovat daně.

9 4
možnosti
AK

No hlavně,že ta vaše ODS je snižovala,že!!Něco snížila zbytek rozkradla a pak hurá vymíšlet další penězovody,jak nahrabat na různých poplatcích a podružných daních jo,jo!!

0 0
možnosti
JSS

Už přestante obhajovat Babiše! Ze svého nedá vůbec nic - naopak bere miliardy- slyšíte s 9 nulami..... Copak jsme někde v ranném středověku, kde otročili všichni na svého drába! Fuj a už o něm takto nepiště....

11 13
možnosti
SN

:-).....Pane Strašile st.! Vám se nelíbí kapitalista, který je úspěšný? ;-D;-D;-D

8 7
možnosti
MB

Odrazím se od názorové hojnosti pana Plášila. Pak pravím = Článek je velmi špatně napsaný a logicky nepravdivý. ANO je již provařené zkorumpované hnutí,které nenabízí vůbec nic. Jsme svědky paralyzování Státu osobními problémy Ostudného jedince. Nedělá nic jiného, než-li Ohranu svých investic a sebe sama před Basou! .

Posila Represivních prvků s byrokracií - Pak EET jako opravdu skutečné vyvrcholení šílenství. K ničemu to nevede - pouze k nové formě rozeštvávání a třídního boje. Zášť, OSVČ ještě nezačal - Už se ví, že jde o Parazita! Dotace patří těm malým - úsilným, naopak ten malý Dotuje svého Velkého Drába. To je tak nesmyslné a iracionální, že to není možné! ANO - je ... :-)

11 15
možnosti
LH

Co nabízí ostatní demokratické strany to by mě fakt zajímalo. Že dokázali že to dokážou? Jo viděli jsme, zažili jsme.... Vy jste žil jinde?

14 4
možnosti
JP

Článek je velmi dobře napsaný a logicky i pravdivý. ODS je již provařená zkorumpovaná strana,která nenabízí vůbec nic. Momentálně neznám žádnou stranu, která by byla schopna provádět dobrou a slušnou politiku ve prospěch české republiky. Pokud by se ale náhodou taková našla, tradiční české strany by jí rozcupovaly.:-);-D[>-]

24 10
možnosti
VH

Jen droboučký dotaz: ANO (= Babiš) se Vám nezdá provařené, zkorumpované, nic nenabízející? Fakt?

1 0
možnosti
PA

Jen krátce k EET - to je klasický levicový nástroj, který kolektivizuje vinu. Ten pravicový (fungující třeba v USA) je např. takový, že existuje analytický úřad, který porovnává výsledky jednotlivých podniků na základě určitých podobných kritérií... Daň se vyměří a pokud s ní máte problém, pak se odvoláte a prokážete opak.

Nestyďte se za to, že jste doleva... to je spousta slušných lidí. Jen prosím ze sebe nedělejte pravicového člena Babišova fanklubu... Nic takového neexistuje ;-D

12 8
možnosti
Foto

EET kolektivizuje vinu asi tak jako mobilní telefony, wifi, sociální sítě.

8 3
možnosti
DR

"ODS má zkušenost s tím , že jí schválené zákony byly Sobotkovou vládou šmahem zrušeny. Nabízí ale právě to samé po případném návratu k moci. Že by jako pomstu?"

Přesně. A těch žvástů po tehdejším zrušení té jejich slavné důchodové reformy co měli. A nyní plánují to samé. Co jiného taky čekat od těchto modroptáčnických kabaretníků.

8 5
možnosti
VH

Ta důchodová reforma byla (skoro) dobrá. Zrušena byla jen proto, že to bylo heslo ještě z dob Paroubka. Takže jám mám k tomu zrušení "žvásty" dosud.

4 0
možnosti

Teď jste ujel. České instituce na dotace na základní výzkum nedosahují proto, že se tady tak kvalitní výzkum prostě nedělá. Srovnejte třeba publikační výstupy v kvalitních časopisech. Jasně, něco se tu dělá, a také sem nějaké ty evropské dotace na základní výzkum plynou, ale v porovnání s vyspělými západními zeměmi je to bída. To se vůbec nedá srovnávat se zemědělskými dotacemi, které zneužívá Babiš. Ty jsou opravdu špatné a měly by se zrušit. Tohle ovšem z České republiky neuděláme, potřebujeme v EU spojence. A Babiš to také neudělá, protože by se tím střelil do nohy - říká se tomu střet zájmů.

3 12
možnosti
Foto

Tak tak, nebýt nadšenců, tak tu máme ještě středověk. Jenže problém je v tom, že ti, co umí něco udělat, jsou vesměs slušní lidé a nejde jim o koryto. A přitom se někteří diví, že se z nás stává montovna.

R^

3 2
možnosti
Foto

Kvůli čárce a háčku žádost neprošla?

4 0
možnosti
Foto

A kdo teď paralyzoval kvůli ̈1000 pozměňovacím návrhům Sněmovnu?

14 4
možnosti
SN

:-)........Jiří, omlouvám se, patří velké PLUS!

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články