Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Ano. Babiš je zlo, stejně jako Íčko a jeho kámoši...od kterých se ODS neodstřihla. Obojí nevolitelní

0 2
možnosti
AK

Nevolitelný je celý demoblok,to vám nějak uniklo.Babiš těmto zlodějům jen utnul penězovody a proto tak kvičí!!

1 3
možnosti
PT

P20e88t15r 32T23y21č45k48a

9. 6. 2019 8:49

Dotace jsou sice špatně, ale to není žádná omluva pro toho kdo je rozkrádá.

6 0
možnosti
ZD

Budu se opakovat ale popisovaná skutečnost není přeci moc racionální. Jeden člověk je presentován jako arcilotr, který může za vše a samo odstranění jen jeho osoby okamžitě navodí poklidnou a tvůrčí atmosféru. Logicky uvažující člověk za tím tuší něco jiného. Mým názorem je strach z jeho úspěchu. Pan Babiš a "jeho parta" přichází ze světa manažerů, podnikatelů úspěšných ve svých předpolitických rolích. Lidí tohoto světa, tedy ne bez chyb a schopných využít dané situace. Lidí neprošlých sítem místních, okresních krajských a ústředních sekretariátů kde se "namočí" každý a zůstane po zbytek politického života oddán těmi kdo nad ním drží ochrannou ruku.

Proto to ostouzení, aby náhodou nikoho jiného z podnikatelského světa nenapadlo něco podobného. Proto to ostouzení a zesměšńování "jenom obyčejného hnutí" oproti pevně rozkročeným kvetoucím stromům klasických stran.

Macatí kapříci hrdinně brání stavidlo i s rizikem vlastního zničení. Rybník nebude vypuštěn ale riskují, že je někdo odloví.

2 3
možnosti
Foto

Bureš hlavně přichází ze světa podvodů a lží! Neustále kňourá kudy chodí tudy lže a podvádí! Za pomoci Zemana shromáždil majetek větší než šlechta za staletí, a teď vykrikuje Fšeci kradnú tak prečo zrovna ja mám být stíhaný !!

6 1
možnosti
Foto

Sorryjako, ale jestli vám neprošla dotace kvůli háčku a čárce, tak jste se měl, jak sám ODS radíte, poučit a doučit pravidla interpunkce, protože v nich zjevně stále dost plavete.

6 4
možnosti
ZD

Některým nemoudrým radám se říká knížecí. Jsou otravné ale lze v nich zachytit alespoň náznak rozumu. Zatímco od vás něco takového nehrozí.

0 4
možnosti
SN

:-).....Pane autore, zase veliká gratulace! Trefil jste se! Ten písemný kvikot je balzám na moji duši! R^R^R^

5 6
možnosti
Foto

Těším se na váš " kvikot" až bude ČR vracet místo Agenta StB Bureše dotace ;-D

1 0
možnosti
KB

K82a34r50e70l 65B37o46k

8. 6. 2019 22:50

Znáte i jinou stranu než-li ODS?

1 1
možnosti
ZD

Všechny strany divného slepence - demobloku - bohužel vykazují stejně nevhodné postoje.

2 3
možnosti
ZD

Váš článek je na vícekrát karmu než jednu. Rozumní jej ocení.

6 5
možnosti
MR

Stejně největší sranda na tom všem je, že Babiš nemá nikoho komu by věřil. Pokud by někoho našel tak by mu Agrofert daroval a pak by byli veškeré dotace v pořádku. To mě připadá úplně absurdní čerpe se oprávněně, ale je tu možnost (velice pravděpodobná, či spíš jistá), že dochází ke střetu zájmů. Kdyby byla na pozici Babiše jako premiéra věrná marioneta tak by to bylo to samé jen bez možnosti řevu. Ale to nikomu z největších z řad opozice nevadí. Ale mě osobně tohle vadí extrémně. Je to tak hloupě pokřivenej systém, že by člověk blil.

5 0
možnosti
IM

I42v94a95n 53M33i32n79á81ř

8. 6. 2019 18:11

Ano, Babiš skutečně Česko paralyzuje - protože, je-li premiér podezřelý z korupce, nastaví dominový efekt a všichni ostatní si řeknou - když může on ... ?!

8 11
možnosti
RK

Korupce v různých formách byla před Babišem, je za Babiše a bude i po Babišovi. Nejen korupce, ale i zneužívání postavení, zneužívání informací atd.

6 1
možnosti
JZ

J72a12n 37Z13í20m21a

8. 6. 2019 16:18

ČESKÁ TELEVIZE V AKCI. Přátelé čtěte, poslouchejte, stahujte. Takto externí reportér ČT Rudolf Kožený "Investigativně pracuje" a vymýšlí UDÁLOSTI pro ČT. Jeho profil ČT najdete na https://www.ceskatelevize.cz/ireporter/tv/rudolf-16/ Najdete na Facebooku na profilu JAN ZIMA Hledáte Objektiv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články