Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třeba se přimluvil Roman Onderka, ten má v Brně dobré kontakty;-D

1 0
možnosti

J15a58n 46R98á26ž

7. 6. 2019 14:40

Jako už poněkolikáté, mne NS opět překvapil svým aktivismem, který mu dle obecných pravidel, jak mají soudy spornou kauzu posuzovat, nenáleží.

Že JUDr. Altner svůj smluvní závazek splnil, zatím nikdo nezpochybňoval. Takže spor se netýkal toho, zda JUDr. Altner ve sporu se státem o vlastnictví Lidového domu úspěšný byl, či nikoliv, ale podle informací z veřejných informaci se dá konstatovat, že jedinou úlohou dovolacího soudu bylo posuzovat výhradně, zda soudy nižších stupňů správně vyhodnotily předložené důkazy, které je vedly k vyslovení názoru, že odměna, kterou za splnění svého závazku JUDr Altner požadoval, byla v souladu s dobrými mravy. A pouze to bylo, podle mého názoru úlohou NS, jako soudu dovolacího, posuzovat.

3 0
možnosti

Bude se pan Rychetský zase stydět?

5 2
možnosti

Když si vybavím některé diskutéry, kteří, pokud se i okrajově, jedná o socany, mají standardní otázku:"už jste zaplatili Altnerovi?", co ti budou dělat...

0 0
možnosti

Pít pivo a tvořit dluhy ... :-)

0 0
možnosti

Pracovat pro ČSSD se vyplatí.

1 0
možnosti

Osobně již více let sleduji se znepokojením jak NS řeší velké kauzy, další drsnou ranou je toto ...

Šéf žalobců nemá žádnou páku na zprošťující rozsudky, rozhodl Nejvyšší soud

Nejvyšší státní zástupce už nebude mít žádnou páku na to, jak zvrátit zprošťující pravomocné rozsudky v případech, kdy je přesvědčen o nesprávném hodnocení důkazů ze strany obecných soudů.

Včera 9:11

Patrik Biskup, Právo

Vyplynulo to z rozhodnutí Nejvyššího soudu v Brně (NS), když jako nepřípustné odmítl dovolání nejvyššího žalobce Pavla Zemana v neprospěch řidiče, kterého tachovský okresní soud vyvinil z úmyslného vybrždění kamionu na dálnici D5.

2 0
možnosti
Foto

Vám opravdu nepřipadá desetinásobně vyšší příslušenství dluhu než činí jistina poněkud nafouknutá?

1 0
možnosti

Kdo celé to řízení natahoval?

4 0
možnosti

Tato doba se mi líbí a plně jsem ji pochopil! ČSSD mi říká, že 318 milionů Kč není třeba splácet - Musí se to ještě po 15 letech přezkoumat a jedinec si počká. Hnutí ANO mne v tom utvrzuje, má fugu ve Státní kase 51 miliard Kč a říká, že tak - Je to lépe! Vede mne i k pití piva, kde snižuje daň DPH. Ó Bože hleď - Krásná to Republika na pohled - Bory šumí - Občan čumí . Jdu pít pivo a tvořit dluhy ... :-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS