Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

V politice nevítězí často pravda ale i taktika. Podle mne neměl odvolávat hned dva a případ Fajt měla nejdříve proprat média. Jinak Staněk i potom dost blekotal, řečnicky špatné.

2 0
možnosti
JSS

Ten nevyměkl - patří mezi tvárné jako těsto- Zmáčkneš a ono se ti nastaví jinde. Teď řibírá na vnitro Haška toho chechtáka - vyčuránka z Brna. To je skandál plait ho z obecňáku - už má běhat v pruhovaným......

3 0
možnosti
Foto

Jestli jsou ty info.o smlouvě pravdivé tak by měl být pan Fajt ve vazbě.

3 0
možnosti
PK

Je to divná kauza, která vzbuzuje velmi silné pochybnosti. Nevíme co vše interní audit našel v NG, musíme počkat na jeho odtajnění. Zatím víme jen to, že pan ředitel si vyplácel 100 tisíc měsíčně a tvrdí, že vše dělal po nocích a nikoliv v pracovní době. Jak asi hodnotný byl jeho výkon na regulérní smlouvu, když skoro ani nespal? No a pokud ministr dostane negativní hlášku od interní kontroly musí konat, jinak je na odvolání. Pan Hamáček je asi skutečně čajíček, když toto vše nereflektuje. ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Pokud je pravda, že si Jiří Fajt udělal "sám se sebou" smlouvu, a v podstatě je jedno, co bylo "předmětem smlouvy", pak by měl letět na hodinu a veškeré finanční částky takto získané okamžitě vrátit neboť by šlo o neoprávněné obohacování. Pokud pan Fajt opravdu "odváděl" práci, kterou by bylo možné označit "nad rámec povinností GŘ galerie," pak do hry měla vstoupit Správní rada NG a zmocnit třetí osobu, nikoli však pana Fajta, zpracováním návrhu smlouvy, jejím předložením Správní radě, schválením Správní radou ...atd.

10 0
možnosti
MK

M35i22l30a35n 19K62e42s33l

16. 5. 2019 10:56

Jen,aby nebyl brzo tvrdý.Nevím proč nepočkal na vyřešení případu a potom rozhodl zda vyhodit ministra nebo ředitele.Vždyť je tam dost nejasností.Na příklad,že za galerii podepsala smlouvu náměstkyně.Ta má prý pověření uzavírat smlouvy jen do půl milionu a tady se jednalo o více než milion.To věděli nebo měli vědět oba dva.To zavání podvodem.Nevyznám se v tom,ale platí vůbec smlouva uzavřená neoprávněnou osobou,když obě smluvní strany věděly jak to je.Zdá se,že Hamáček brzo bude následovat Sobotku.Jednak se to,co udělal projeví na příštím volebním výsledku a co je daleko horší nakrklo to dědu z Hradu.Ten i přes silnou demenci nezapomíná.Může se mu vyčítat,že není správné se mstít,ale je to tak.Rada Hamáčkovi-nedejte na rady Onderky.

3 0
možnosti
VH

Aha. Vedoucí pracovníci jsou cosi jako otroci. Hmmm

Aha - a co poslanco-hejtmano-zastupitelé a členové orgánů společností?

Mimochodem: Ten příjem je za autorská práva. A ta se za dny či hodiny nepočítají.

Dotazy:

Je součástí úvazku ředitele jakékoliv galerie zpracování scénáře výstav? (Pokud ano, proč to pak ředitelé zadávají externistům.)

Je uvedená odměna výrazně vyšší, než jsou obvyklé autorské poplatky za obdobné práce?

Pokud ne, či pokud nevíte, proč nedůvodně dehonestujete?

3 8
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články