Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babišovy Lidovky štvou proti Trumpovi?

Možná mu Trump osahával manželku...

0 1
možnosti

Pane Trcalku, Trump to nechal Bidenovi. (viceprezident minule administrativy). Ten ma 36 let zkusenosti. I vraabci v D.C. si o tom povidaji.

1 0
možnosti

J69i35r87i 55T36i70c60h56y

23. 4. 2019 17:18

K tem liberalne-fasistickym doupatum, New York Times a Washington Post, se suverenne radi CNN. Nikdy jsem v americke politice nevidel tak zavilou, primo zlocinnou a lzivou propagandu proti oponentovi od prvopocatku jeho vstupu do politiky jako proti Trumpovi. Lhar pred soudem Clinton je Demokraty oslavovan, protivnici Obamy se nikdy nesnizili k sprostotam nejhorsiho druhu pri vymene nazoru proti nemu, Rozklad "zapadni demokracie" je otresny a neprobiha jen v USA.

3 0
možnosti
Foto

ja myslím že nikdo proti němu štvát nemusí-příčetný člověk si udělá obrázek sám:-/

0 0
možnosti
Foto

Je hezké a sympatické na vládě USA, že jí nevadí Saudská Arábie, ale vadí ji Irán. Jeden by řekl, že právě to je na tom celé divné. A hlavně krátkozraké.

1 0
možnosti

Možná to je trochu mimo, mluvila jsem s člověkem který znal trochu poměry v Saudské Arabii a on říkal že ta vstřícnost těch dvou zemí je i v tom, že téměř všichni bohatí a vlivní posílají studovat své děti do USA. Mladým se to moc líbí, ale musí se vrátit zpět, zapomenout na tu volnost co tam měli a sekat latinu podle zákonů SA.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články