Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Policie navrhla obzalovat premiera. Tento citat nam ukazuje bud: 1. hroznou justicni praxi v CR nebo 2. pan Barton nezna tu justicni praxi v CR. Ja totiz nerozumim, jak muze policie navrhnout obzalobu kohokoliv? Policie vysetruje a vysledek predava statnimu zastupci (kratce statnimu prokuratorovy) a ten, po posouzeni nalezu policie, rozhodne o dalsim postupu. Jako statni prokurator na moznoznost i podat zalobu za prohresky nalezene policii. Tak to pracuje v normalnim state.

V urcitych instancich, obzalovani pana premiera do toho spada, by mela obzaloba projit specialni porotou,(Grand Jury) ktera jen rozhodne, zda-li nalezene dukazy proti obzalovanemu maji vahu pro rychly a spravedlivy proces. Jenze, to je praxe v jinych zemich.

1 0
možnosti
MT

V pohodě. Já se děsím hodně a rád... :-)

0 0
možnosti
Foto

Asi je to pro vás těžko pochopitelné, pane plodný autore. Ale k takovýmto reakcím slouží diskuse pod článkem.:-/:-)

1 15
možnosti
JG

asi vidíte poprvé a je pro vás těžko pochopitelné, plodná diskutérko, že by bloger na článek jiného bogera reagoval vlastním článkem - třeba proto, že chce reagovat obsáhleji atp.:-/:-(

1 0
možnosti
Foto

Pane Bartoň, četl jsem Vás dlouhou dobu a také jsem sledoval Neviditelného psa snad od jeho začátku. Objevuji se tam i vaše články. Řekl bych, že stejně jako tento server máte, co se týče kvality vašeho publikování, stejnou sestupnou tendenci. Předpokládám, že s tímto nesouhlasíte. To je samozřejmě přirozené, ale pokud vám zbyla špetka soudnosti, zamyslete se mezi jakými duchaplnými autory se tam nacházíte.

To se koneckonců projevuje i zde, kdo vám na tomto portálu tleská a souhlasí s vámi.

Váš dnešní článek je založen na jednostraných soudech a na vašich dojmech. Nechci je rozebírat všechny, ale jen snad k tomu, že Babiš si může říat svá moudra. Jako soukromá osoba jistě může, ale jako premiér této země rozhodně ne.

Co se týče blogü Tomáše Flašky v porovnání s těmi vašimi, mám pocit, že dech a invence dochází spíše vám. Přeji Vám, ať se to i vzhledem na Vaši minulost zlepší.

14 22
možnosti
Foto

I77v17a85n 37M60a28r68e33k

18. 4. 2019 18:20

Cituji. . . . . "To se koneckonců projevuje i zde, kdo vám v tomto portálu tleská a souhlasí s vámi" . . . . . A vy jste pane kdo? Neoháníte se stále demokracií, a nejste ti "největší demokrati" v této zemi? A ti co mají na cokoli odlišný názor, jsou podle vás kdo? Trochu, či opravdu mírně řečeno, velmi podivná představa o demokracii. Rv

17 2
možnosti
TT

Zase jednou boj za Babiše. Ach jo. :-P

3 15
možnosti
ZD

Zjevně jste smysl příspěvku autora nepochopil.

3 0
možnosti
Foto

I24v42a16n 95M31a54r43e31k

18. 4. 2019 15:07

P.Bartoni karma . R^

12 3
možnosti
ZD

Máte pravdu s Vašimi názory souhlasím. Pan Flaška patří k těm, kteří nepřináší nové pohledy na věc ani nové vývody z dosud známých informací. Patří ke skupině lidí, kteří budou nadšeně dělat - psát - cokoliv , co je zrovna v kurzu. Určitě by nepřehlédnutelně mával mávátkem na demonstraci, stejně jako plameně vyzýval k exemplární trestům. Vždy za každou cenu v čele průvodu.

32 5
možnosti
MV

... ve vámi popisované oblasti je už plno - Větvička, Nozicka, Vyoral, atd. Právě ti prepisuji to, co je aktuálně v kursu a někteří lidé hejkaji blahem..

10 20
možnosti
SN

:-).......Máte pravdu i když s Vámi hodně lidí nesouhlasí! Přišel Babiš k Sobotkovi, lidé ho začali vnímat, jako člověka, který tu konečně udělá pořádek s těmi co si z republiky dělali od sameťáku Klondajk, bez obav z postihu.

Šlápl té sqaudře na pazourky, lidé jsou vnímaví a preference ČSSD šly volným pádem dolů. Veliká nervozita, plzeňský zelinář a právník za dva víkendy pověřil,(možná na radu některé šedé eminence), policii, něco musíte najít! Dluhopisy nezabraly, tak se vytáhlo Čapí hnizdo. Je to promilová záležitost co tu nápáchalo bratrstvo kočičí pracky za ty roky! Závist je sviňa! Ti co v parlamentu roky s jen živí ústy a jinak v životě nic nedokázali, po něm jedou, jak slepice po flusu, jek se praví u nás ve Slezsku. R^R^R^

27 9
možnosti
MB

Tak už to prasklo? Více než 272 milionů korun poslal v letech 2010 až 2013 Farmě Čapí hnízdo za reklamu koncern Agrofert. Vyplývá to z veřejných dokumentů. Podezření, že peníze ve skutečnosti nešly na reklamu, ale pomáhaly farmě splácet úvěr a Agrofertu snížit si daně. Dovětek - Bedlivý Berňák tzo smetl ze stolu ! Stando, nejde o 50 mil. Kč, které ukrad, jde o to, že jste z těch Daní něco mohl mít i Vy. Říkáte že nechci - Hlavně Andrej ?! ... :-) Analýza Praha 6:00 7.

10 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články