Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Karma.

Co to proboha je za slovní průjem, to: „osvěžením“ pro celý trh??????????

děs, děs, hrůza.

1 0
možnosti
Foto

To je odplata za zavedené poplatku za příliš vysoký vklad. ;-D

1 0
možnosti
PB

To si taky vynutil stát. Konkrétně zákon AML.

0 0
možnosti
Foto

Když zahraniční banky zde nakupovaly akcie našich bank, činila daň z příjmu právnických osob 40%, není důvod, proč bychom se neměli vrátit k těmto výchozím podmínkám vrátit, když zahraniční banky tuto daň tehdy považovali za přijatelnou a nevadila při nákupu akcií našich bank.

0 0
možnosti
PB

Daň z příjmu naprosto nijak nesouvisí s bankami, ani s akciemi a vůbec už ne s tím, že nemáme a nikdy jsme pořádně ani neměli "naše banky".

0 0
možnosti
AM

Ehm, nějak vám tam vypadlo, na co ty peníze chce. Ale počítám, že vás to stejně nezajímá...

0 2
možnosti
PB

A vás by zajímalo na co chce lupič použít obsah vaší peněženky?

0 0
možnosti
JK

ČSSD ústy paní ministryně našla způsob jak zbořit Andrejovi jeho domek z karet. Všude totiž nasliboval hory doly a také několik zlatých vajec a unešené důchodkyně, ba i celé pracovní party úderníků mu píší oslavné dopisy, básně a ódy. A jak je vidno, stačí použít jen některé ze slibů, vzít je za své, a státní kasa je na dně. Když se tahle mrkací panenka s rudými rtíky postaví za všechny utlačované a potřebné scvrkne se manévrovací prostor premiéra na minimum a protože ani ze složky nelze prakticky nic použít, nezbývá než otevřít víko pokladny. To už i Sobotka měl odvahu národu sdělit, že na předvolební sliby v pokladně nejsou peníze, ale to od Andreje nečekejme on dělá všechno dobře a nikdy se nemýlí.

Jak dlouho vydrží slib "Daně nikdy zvyšovat nebudeme". Pijáci, kuřáci a gambleři protestovat nebudou, jen celníci budou mít víc práce. Ovšem banky, ty které tak jdou AB na ruku při podnikání a násilném přebírání podniků, nebo čtvrtý operátor, který bude dělat díru do byznysu Kellnera, potažmo Hradu a Klausovy, to je jiná liga.

Počítám, že i na nás dojde, zrušení super hrubé mzdy je u ledu a v první fázi to budou nové poplatky, třeba za silnice první třídy, nebo hodně kouřící auta, oplatky u doktora (bude přeci online elektronika), zdravotní pojišťovny (první pokus neplatit za státní pojištěnce nevyšel), zvýšit daně na těžbu (i když je moratorium na stop stav), taky benzín a nafta by mohla ekologicky přidražit (kromě té zelené, to dá rozum).

Tak co těšíte se? No máte na co.

3 1
možnosti
IK

A pořád jsou tu ještě nemovitosti. To bude legrace, až se daň z nemovitosti zvedne na procento či dvě z hodnoty (nejlépe tržní). Jen co vymyslí, jak to udělat, aby platili majitelé rodinných domků, zahrádek a družstevních bytů a oligarchové měli nějakou šikovnou vyjímčičku.

2 0
možnosti
JP

Podobný názor, jako měl kdysi Kalousek: když zavedeme mýto, tak se pro zákazníka nic nezmění, protože mýto zboží nezdraží. jak by ho mohlo zdražit, když to prohlásil nejlepší ministr financí na světě, že?

1 2
možnosti
JK

Ha ha, to řekl Bárta, ovšem nemýlíte se, protože přeci Kalousek může za všechno.;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články