Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to jen komentovaný trapas. Nejnověji chtějí pomocí konstruktivního přístupu k potřebám veřejnosti umožnit vypití jednoho piva před jízdou. Konečně vyhmátli téma, které tato země potřebuje. A budou se za to prát a ztrapňovat a donekonečna diskutovat (za poslanecký plat).

3 1
možnosti

ODS udělal dobře, že se protekčního Klause zbavila. Že krátkodobě bude řešit nějaké ztráty? Ano bude. Ale z pohledu měsíců, či let, se ukáže, že protekční Klaus je jen prázdná nafouknutá namyšlená bublina, přesvědčená o své výjimečnosti a neschopná spolupráce. A někoho takového chcete ve straně jen když se jmenujete ANO nebo SPD.

0 8
možnosti

ODS má nárok na předsedu školského výboru, Klaus ml. není členem ODS, té neprošel jejich kandidát, proč ovšem zůstává Klaus ml.?

2 5
možnosti

T80o62m81á62š 67Z73m60e34k

4. 4. 2019 15:09

v době zvolení byl Klaus členem ODS. To, že ODS se rozhodla svého člena vyloučit je čistě problém ODS. Tohle vyhazování z funkcí poté, co se zprotivíš straně.... to dělali ve velkém Komunisti.... ODS jsou nový Komunisti?

10 0
možnosti
Foto

Včar jsem Baxu poslouchala a slyšela jsem kariérního funkcionáře, který se rve o koryto. Nedivím se, že ho nevybrali. ODS by měla nominovat někoho umírněnějšího.

14 3
možnosti

Asi těch koryt má málo. Vašku, drž se. R^

5 3
možnosti

O tom plzeňském primátorovi toho moc nevím, ale včera, v těch mediálních exhibicích, působil hodně trapně...

19 1
možnosti

Včera večer jsem na ČT24 slyšel diskuzi a rozhovor s tímhle plzeňským primátorem. A bylo to docela trapný jak se předváděl a furt mlel, jak je jen on tím nejlepším a z každé věty byla citit jeho frustrace.

Nějak jsem mi přitom připomněl podobného frustráta z ČSSD, toho tlustýho plzeňskýho rychloštudenta...

14 1
možnosti
Foto

Tak ANO,SPD a KSČM hlasovalo pro juniora,to je opravdu velké vítězství opravdové konzervativní pravice....

3 1
možnosti

Tedy, tajné hlasování nedokážu tak brilantně vyhodnotit, ale i kdyby - zkuste počítat - opravdu těch poslanců zbývajících stran je v tom školském výboru jen pouhých šest?:-)

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS