Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

ODS už dááávno není pravicí. Je to TOPka 2,o postižená politickou korektností a kladným vztahem k EU:

0 0
možnosti
LH

Klaus starší neměl o EU valný názor, s nechutí a pod nátlakem podepsal Lisabonskou úmluvu, a budoucnost mu dala za pravdu.

Klaus mladší opět upozorňuje na to, že si EU bere i věci, které nejsou ani na prodej...

A argument, že tam máme také nějaký vliv...hm...mizivý

12 1
možnosti
KK

Klaus mladší patří jednoznačně k Okamůrovi, a nebo ať si založí vlastní stranu, jak si přeje senilní tatík.

5 9
možnosti
ZD

To rozhodl kdo ???

4 0
možnosti
Foto

Klaus mladší vlastně řekl, že EU je na úrovni nacistického Německa.

Neřeším teď, jestli ho ODS vyhodí či ne. Já se spíš ptám proč VK mladší v ODS sám dobrovolně stále setrvává, když ta strana nevyhovuje jeho světonázoru, hlasuje často v rozporu s ní a pronáší prohlášení, která jsou mnohem bližší jiným stranám.

To úplně vypadá jen na provokaci, kdy to pořád stupňuje a VK mladší čeká kdy pohár trpělivosti přeteče a ODS ho vyhodí. A v tom momentě začne řvát o nedemokratičnosti a podobné bla bla bla.

A samozřejmě se přidají ty strany, které jsou mu sympatické. Do některé z nich vstoupí ale až za nějaký čas, aby to nebylo tak okaté.

10 9
možnosti
Foto

Klaus si třeba myslí, že díky svému věku ještě promění ODS k obrazu svému. Není přece řešením, aby platilo, co politik, to vlastní strana.

2 1
možnosti
JH

J96a55n 43H43y89n97e96k

14. 3. 2019 11:59

Jak jsem již psal. ODS je zatížena minulostí tak, že se z toho nemůže se současným vedením vyhrabat. I když zdánlivě má svoje procento do parlamentu možná i do evr. voleb, nikdy ze sebe neseme minulost a ta je dost mizerná. Pan Fiala svými floskulemi a naučenými a stále opakujícími nekonretními tzv. pravdami, je ten nejslabší článek této strany. Zatím jsou v pozici kritika, který nepřinesl žádný konstruktivní názor či nápad. Možná , že jedou na formě kádrování a to je pro pravicocou stranu docela málo.

13 2
možnosti
ZD

Popsal jste asi hlavní náplň činnosti našich politiků. Chytat se čehokoliv aby byli zviditelněni. A pro to tam jsou ???? Kde je starost o republiku ?

9 0
možnosti
RK

R92u62d39o61l29f 40K55o62n56c

14. 3. 2019 12:31

• Zastupiteľská (partokratická) demokracia = dementokracia. Retarda musí zastupovať iný a spravidla ešte väčší retard (vrana k vrane sadá) !! Takáto “Zastupiteľská demokracia” je ako nástroj potlačenia skutočnej demokracie. Jedná se o řešení problému „demokracie” bez demokracie.

Zastupiteľská partokratická demokracie je magická formule, jež umožnila mít něco označované za demokracii a zároveň garantovať vládu elity (teda žiadneho demos – ľudu) a ochraňovat darebáky. Teda každá iná predpona či prípona ako „priama“ k slovu demokracia znamená dementokraciu !!!!!

0 1
možnosti
Foto

Ještě v dobách vypjatého "euroskepticismu"ODS se konstatovalo, že je více méně v rozporu s názorem většiny voličů ODS /ti ji volili z jiných důvodů/. Pokud se tedy ODS poněkud posunula do méně extrémních vod, je to zcela v pořádku. To zaprvé. Za druhé je absolutně jedno, že se Klaus junior líbí panu Bartoňovi nebo mnoha dalším s Klausem ml. názorově spřízněným. Za jeho příměr o židovských transportech mu určitě v SPD tleskají. Tam také pan Klaus zcela určitě patří. Nejlepší by bylo, kdyby přesně tam /tím opravdu nemyslím slovo, které začíná na pé a končí na el/ šel - čili mezi své.

4 10
možnosti
BM

Třebaže mám k panu Klausovi ml. řadu výhrad-podpora SPD či proruské postoje, v jiných věcech předevšim v problematice školství s ním souhlasím, neboť v tom je skutečně odborníkem, jsem zásadně proti jeho vylučování. To už je kádrování jako za komunistů. Bohužel v tomto případě se ODS přiblížila k současným praktikám SPD kde se také vylučuje za jiný názor... Pan Klaus ml. má na určité věci svůj názor, tak jej nutno tolerovat třebaže s ním nemusíme souhlasit...

10 1
možnosti
Foto

Ale rozumí školství tak, že když odešel z gymnázia, kde řediteloval, tak si všichni oddychli.

Jeden člen sněmovny lordů v GB jednou řekl něco podobného - na téma afrického státu, kde lezou jako opice po stromech. A dostal padáka. Protože to je správné. U nás můžete jít s vercajkem a hvězdou na triku a nic. S můžete říkat cokoliv. A zakončit to zdviženou pravicí.

2 8
možnosti
JH

Klausův výrok je tvrdý, ale, bohužel, nepostrádá logiku...

19 2
možnosti
MM

Vaše logika je úžasná, určitě najde podporu i od pana Petříka, který s vámi čím dál častěji souhlasí! ;-D

4 11
možnosti
RP

R^ Karma. Divila jsem se, že pan Klaus do ODS vstoupil. Obzvlášť když jsem ráda četla jeho články na Novinkách. Přeci jen stranu dělá hlavně její předseda a mě prostě s Fialou, který se mě na vůdce strany zdá slabý, neladí. Asi neměl na výběr:-).. ale ona ta rebelie ve straně neškodí, jen se to nesmí přehnat.

9 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články