Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Tenhle případ je dost podobný, co udělaly Pussy Riot, když zahrály v kostele Bohorodičko vyžeň Putina. Bylo to nevhodné místo a nevhodná prezentace. Byly za to určitým způsobem potrestány. A je zcela irelevantní se ohánět tím, že nejsem křesťan, tak mě to neuráží, jak předvádí autor.

Vondráček také na nevhodném místě a nevhodným způsobem udělal něco, co slušná společnost považuje za chucpe. Tudíž si Vondráček samozřejmě zaslouží potrestání.

A je zcela jedno, jestli po tom volá Němcová, Pospíšil, Babiš nebo Zeman.

Protože ať budeme hájit Vodráčka jak chceme, zachoval se jako nejhorší buran, kterému ani nedojde, že slušnost a vychování mají patřit k základním podmínkám vystupování poslance.

Takže jestliže Vondráček znázorňuje změnu, že není jako politik, tak pak zbývá jen dodatek, co vlastně je? Jestli si někdo takový zaslouží být předsedou sněmovny? Za mě ne, ale třeba tohle jednání jeho voličům vyhovuje.

5 18
možnosti
ZD

Z vašeho komentáře je cítit zatuchlý duch bývalého způsobu myšlení, kdy byl každý politik - a zvláště komunista - presentován jako nadčlověk - lilie. Nejchytřejší, nejsvědomitější a nejpracovitější byl generální tajemník. On to ani nebyl člověk - robot který vše koná pro dobro lidu této země.

Politici jsou jen lidé a jako na takové by mělo být pohlíženo se všemi klady i zápory. Pokud se na ostatní lid nebudete dívat s odstupem a nadhledem - nezůstane v republice jediný bez kritického odsudku.

Takže zkuste pozorovat co a jak dělají a hlavně posuzujte co z nich pro republiku vypadává. Ostatní věci, že chodí pravidelně na WC, sem tam si přihnou, sem tam se jim něco nepovede jak zamýšlejí jsou věci každodenního života politika i lidí mimo politiku.

7 1
možnosti
Foto

Je na pováženou, že Vondráčka kritizují a žádají jeho odstoupení za normální ptákovinu stejní lidé, kteří tleskali a sympatizovali s těmi, kteří ukradli a následně rozstříhali prezidentskou vlajku. Ještě měla paní poslankyně před dnešním hlasováním ve Sněmovně, které společně se stejně zapšklou členkou TOPky navrhla, rozdávat na chodbě rohlíky pořízené za pět prstů někde v Albertu.

25 0
možnosti
Foto

Se zpěvem ve Sněmovně začal pan Korte v dresu TOP, když cítil potřebu zapět "proti návrhu". Kolegové pak jeho popěvek obhájili jako platné hlasování. Jinak je to všechno kolem celkem bramboračka.

18 0
možnosti
ZK

Mirka možná závídí, že si na tom stole nemohla zakřepčit taky ;-D

15 1
možnosti
SN

:-).....Zdeňku.....a kankán.....bavil bych se jak by mrskala nožkama a odhalovala krajkované bombarďáky ! R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Paní Němcové si nesmírně vážím a to, že ji někteří jednoduší uráží, je na tom jenom vidět, že svoji práci poslance dělá víc, jak dobře a já ji tleskám.RvRvRv

9 28
možnosti
BM

Němečka by už měla dát se svými "výlevy" pokoj.

12 0
možnosti
BM

P.S. Jestli ona není nějakého třetího nebo dokonce čtvrtého pohlaví. To by možná bylo vysvětlení, takové zmatené hormony......

7 1
možnosti
NM

...on tu "Doňu" bere ještě někdo vážně ??

18 0
možnosti
JJ

Paní Němcová dělá ostudu mému rodnému městu.Je to pozérka a zapšklá "politička".Patří do politického důchodu,potažmo odchodu.A panu autorovi karma.V

34 3
možnosti
MB

Souhlasím,s Němcovou je pořád nějaký problém. Už komunistům kladla její rodina odpor, když Knihkupectví bylo znárodňováno! S vyjímkou syna, (cosi se služebním autem), nemá žádný škraloup. Je drze slušná a mele furt dokola. Blázny nehodlám poslouchat a odchází Hradním sálem uličkou středem! Co hůře, je stále volena. Nenívůbec akční! - Nespí v klenotnici, ani Dotace žádné nebere. Do KSČ ji nevzali o STB ani nemluvě! Opravdu pryč ní - Jasná brzda pokroku ... :-)

10 0
možnosti
AN

Paní Němcová bude svatořečena.

6 0
možnosti
JH

J70a22n 53H29y66n49e92k

8. 3. 2019 11:03

Nejsem volič ANO a přesto je mi divné, kolik událostí se během výjezdu pana Babiše může udát v jednom dni a všechny jsou namířené proti ANO. Kvičící politické kreatury, jako je pan Pospíšil a paní Němcová, to mne vůbec nepřekvapuje. To, že je to těsně před eurovolbami, to také ne. Soudný člověk musí zpozornět, když po razii je druhý den tolik konkrétních informací puštěných do éteru. Nějak mi to nehraje.

26 2
možnosti
JJ

Že by další "Sarajevský atentát"? Kočka je pryč,myši mají prééé!!!R^;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články