Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A tak nám náš rádoby diktátor prohrává jednu kauzu za druhou i přes to, že ho nezastupují žádní čučkaři. Tak se nám to na Hradě hromadí a už to zasmrádá, připomíná to Augiášův chlév, hledá se Hérakles.

0 0
možnosti
MH

Rakovinu napůl, stařeckou demenci naplno.

0 0
možnosti
JV

Pně především zaráží odůvodnění státního zastupitelstva, že se nejedná o protiprávní čin, jelikož "není dáno podezření z trestného činu z absence jeho úmyslného zavinění ". Volně přeloženo - pan politik zveřejnil do medií lživou, ba přímo hyenovskou informaci o rakovině pana Zemana, o jeho poslední fázi, o prorůstajícíh metastázách po celém těle a dokonce odhadl dobu jeho úmrtí. To vše uveřejnil před prezidentskými volbami, ve kterých byl Zeman horkým kandidátem s jasným cílem doporučit voličům, aby mu nedali hlas, jelikož ten kandidát právě umírá. A zastupitelstvo teď usoudilo, že tu informaci zveřejnil naprosto nevědomky, bez jakéhokoliv úmyslu. Pro mě zcela nepochopitelný precedens, kterým naše justice sděluje, že vše je možné. Doporučil bych všem, co nesnášejí Zemana a výroku státního zastupitelstva tleskají, aby si uvědomili, že příště se toto může zcela beztrestně stát nejen jejim favoritům, ale klidně i jim. Může je na sociálních sítích pomluvit soused, podřízený, konkurent, prostě kdekdo.

0 0
možnosti
NM

...a co toto!!! v TV prošel snímek rvačky školaček v MB u nákup.střediska a názor byl takový,že se to událo v jejich osobním volnu a nikdo nemůže zakročit...to je gól a potom chcete zakročit proti pomluvám???

2 0
možnosti
JM

No a co? V roce 2013 také soud uznal, že Zeman lhal, ale málo. Podle rozhodnutí to volby neovlivnilo. Tak pro čse teď čílíte?

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/soud-rozhodl-v-zemanove-kampani-byly-lzi-ale-volby-stejne-plati.html

9 0
možnosti
JH

Mě by teda zajímalo, co Zemanovi teda rozkládá mozek, když to není rakovina.

5 10
možnosti
JH

Nechci do toho kecat, ale co se raději zajímat o vlastní onemocnění mozku?

16 4
možnosti
VS

Bartík měl argumentovat tím, že lékařskou zprávu viděl, že informaci o oné nemoci četl vlevo dole a vypsat odměnu pro toho, kdo ji najde.

19 0
možnosti
EH

Však ještě bude mít možnost u civilního soudu. A když prohraje, tak se neomluví, aby se dostatečně opičil po svém guru. ;-)

0 0
možnosti
MS

Pane Bartoň, vy jste hlava! Titulek je zcela mimo, a různých prokazatelně nepravdivých pomluv v kampani zaznělo daleko více ze strany příznivců Zemana.

10 1
možnosti
PK

Uveřejnovat info o zdraví kohokoliv je dosti podpásovka, možná i naplnění skutkové podstaty nějakého činu. V případě toho, kdo to zveřejnil, šlo asi ještě o jiný motiv. Pokud jsem četl dobře bylo to zastaveno a k soudu to nedošlo. Státní zástupce rozhodl a měl asi důvod. A jeho rozhodnutí bylo, nebo bude přezkoušeno, tak snad by mělo být vše v pořádku. A pokud nikoliv , tak hrad má jistě dosti právníků na další pokračování.

5 0
možnosti
LV

Z toho, co jste napsal, vyplývá, že:

a) Barták zveřejnil info o zdravotním stavu MZ, potom tedy ta rakovina platí, nebo

b) rakovina neplatí, tudíž Barták nezveřejnil info o zdravotním stavu MZ, ale pouze svou domněnku, na což má právo, stejně jako kdokoliv, kdo se podívá na nějakou neretušovanou fotku MZ.

Co je tedy špatně?

3 2
možnosti
JH

V případě Zemana aplikují příslušné úřady volný styl. V tomhle konkrétním případě se rozum těm úředním rozhodnutím vzpírá, ale to je asi vše, co s tím lze v téhle společenské atmosféře dělat....

Přál bych takovým úředníkům stejné zacházení!

9 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články