Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Opravdu si nepletete EU a GB? Jinak si totiz vas clanek nedovedu vysvetlit.

1 0
možnosti
ZH

Vážený pane nechápu váš plagiátorský způsob opisování zpravodajství. Navíc nedokážete svoje názory podložit žádným argumentem, zato stanoviska máte bláznivá. Proč ne. Ale vaše plagiátorství mne skutečně znechucuje. Rv

1 2
možnosti
JH

Pane Hornere, vy jste jinej kabrňák! Vy neznechucujete, když jsem dnes četl ten vášnivej perex jednoho z vašich blogů, naprosto mě rozesmál. Dodatečně díky:-)

Znáte to o třísce ve vlastním oku a....?

1 0
možnosti
SN

:-)........EU je zděšena, protože, pokud by odchod VB proběhl hladce, mohlo by to inspirovat další státy. Stejně už se to dělí.....Německo a Francie si vytvořili vlastní spolek, je tu V 4, možná + Rakousko, rozporů je tolik, že to přerostlo určitou mez a lidé v některých zemích už jsou z toho znechuceni.

Ale.....žít v královském paláci, brát půl mega měsíčně a další bonusy, nooo, nestojí za to bojovat? Kdo by se toho chtěl dobrovolně vzdát? R^R^R^

2 0
možnosti
JK

Jenže odchod VB hladce vůbec neprobíhá, tak ke zděšení podle Vaší logiky nemá EU žádný důvod, nemyslíte ? Asi ne.

Neholebal jste se tady v nedávné minulosti něčím jako logické myšlení a zdravý rozum ?

3 1
možnosti
FB

Takže za chaos v Británii může EU! Boží... ;-D Nemůžu narvat krychličku do kruhové díry - může za to EU, protože to se mnou nechce zkoušet to zas a znova...

7 3
možnosti
Foto

Dalším přijatým dodatkem byl společný návrh poslanců za konzervativní stranu a labouristy o tom, že by se neměl odchod Británie z EU uskutečnit bez dohody a navrženého rámce budoucích vztahů. Naopak byly zamítnuty návrhy na odklad odchodu Británie z EU i návrh na to, aby se britská vláda zavázala, že nedojde k brexitu bez dohody

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698609

Může mi někdo vysvětlit, jaký je mezi oběma návrhy rozdíl. Dokud tedy nebude dosaženo dohody, tak GB nemá v úmyslu z EU odejít. Technicky to tedy znamená stažení žádosti o odchod v případě nedohody. Ten britský potížista nám zůstane na krku.

1 0
možnosti
AG

A23l51e75x 52G85r92e70g90o61r

30. 1. 2019 19:34

To je jednoduché. Neměl, neznamená že nesmí. Tedy mají hledat řešení ale pokud se nenajde, mohou odejít bez dohody.

Britský parlament si tak prostě jen nezavřel dveře k odchodu v termínu a řekl EU, ze odejde ať tak nebo onak a že se nenechá vydírat.

1 0
možnosti
JH

Pokud jde o pocity, tak EU na VB tolik tlačí, aby odradila další odpadlíky...

7 1
možnosti
JK

To je jen odraz Vašeho postoje k EU.

1 2
možnosti
Foto

Tady se řeší kvadratura kruhu. Buď bude Británie v celní unii s EU a hranice nebude, nebo v té unii nebude a bude hranice. Hledání jakéhokoliv kompromisu, tedy něčeho mezi tím, je prostě proti fyzikálním zákonům. Pokud přeci jen k nějaké těžko vydřené dohodě došlo, s kterou souhlasil i Mayová, tak je to neskutečný úspěch diplomatů na obou stranách. A je jasné, že to už asi opravdu otvírat nejde.

9 0
možnosti
AG

A22l63e71x 62G86r52e38g20o49r

30. 1. 2019 19:38

Ono ale nejde o hranici s EU ale o hranici s Irskem. Ano, buď to bude hranice mezi Irskem na ostrově a tedy plně kontrolovaná Británie a nebo ne a Británie nebude mít pod plnou kontrolou část svého území. To první nechce hlavně EU a to druhé nechce Británie.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články