Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kurňa, pane Bartoni, ti přece můžou (jabko), ti jsou naši.

1 0
možnosti
DR

Má vůbec smysl tuhle americkou komedii, jíž podlehl bez jakéhokoli vlastního názoru i NÚKIB komentovat? Nemá. Rv

6 2
možnosti
MS

Není žádným tajemstvím, že Čína odjakživa kradla (a krade) západní technologie. Z toho je nutno vycházet.

9 0
možnosti
AD

Ty technologie jí zpravidla poskytly samy západní firmy, když tam přesunuly výrobu.

4 0
možnosti
JH

Autor má zřejmě pravdu, ale politicky hapruje:-)

6 1
možnosti
Foto

Prostřednictvím Huawei může Čína získat přístup k datům tak, že implantuje mikroskopická zařízení do svých routerů a obvodů, čímž by se čínská armáda dostala do komunikačních sítí . Tato zařízení byla poprvé v USA detekována roku 2004. Následně v Německu. V současné době má firma problém v Polsku a v Kanadě. Do USA má zakázan vstupu, stejně tak do Australie, V Británie ji vede jako společnost se zvýšeným bezpečnostním rizekem.

2 2
možnosti
AD

Můžete uvést odkaz na nějaký novinový článek, kde byla zjištěna mikroskopická zařízení v routerech Huawei?

4 0
možnosti
Foto

Každý, kdo dělá do počítačů vám řekne, že jednou z nejvíce oceňovaných vlastností jablečných systémů je jejich vysoká bezpečnost, která uživatelům zajišťuje, že se k jejich datům v telefonu prakticky nikdo kromě nich nedostane. Proto tuto společnost používají banky . U nás ji kvůli vysoké bezpečnosti používala i Česká spořitelna. Společnost nikdy nebyl podzřelá ze zneužívání dat a ze spionáže jako společnost Huawei a to všude, kde se objeví.

3 4
možnosti
JH

J39a74k84u89b 31H92o31z81a

29. 1. 2019 10:31

Dělám do počítačů a zadní vrátka Aplle (a stejně tak Cisco) se proflákla už pár let zpátky. Řešilo se to a následně ignorovalo. Akorát se ve firmě přestaly používat iPhony.

4 0
možnosti
KT

Já za sebe osobně doufám, že nás Čína konečně osvobodí z euroatlantické poroby a hlavně pak zruší tu hnusnou cenzuru na Facebooku a zavede u nás absolutní svobodu slova.

Už aby to bylo!

Kdo jsi Čech, používej Huawei, doporučuje deset z deseti komunistů!

10 0
možnosti
RC

Jenže Apple to alespoň přiznal a sjednává nápravu, ale u Huawei se to nestane, že by přiznali chybu. Budou jen dementovat, dementovat a dementovat, jak se u společnosti, provázanou s totalitním režimem sluší a patří.

A přesně v tom je ten rozdíl.

9 1
možnosti
LB

Předně neexistuje žádný důvod domnívat se, že šmírování od Applu je méně škodlivé než šmírování od Huawei nebo od kohokoli jiného. Stejně tak neexistuje jiný stát než USA, který by měl cokoli jen vzdáleně tak rozsáhlého, jako je americká síť Echelon pro celosvětovou elektronickou špionáž. Z tohoto hlediska by bylo naopak logičtější obávat se špionáže z USA, zvláště vzpomeneme-li si na aféru s americkým sledováním všech včetně nejvyšší představitelů spojenců.

10 1
možnosti
KT

No já nevím, jsem jen primitivní hlupák, ale data z iPhonů putují přímo do ústředí CIA?

2 0
možnosti
Foto

R^souhlas-je to jen obchodní válka-a to že se Čína dostala technologiích tak daleko je.jak jste správně v blogu zdůraznil, právě díky Západu který tam vyrábí téměř vše díky levné pracovní síle a tím neskutečně vydělává-takže Čína nemusí provádět obchodní špionáž-západní výrobci jim to tam dováží sami;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články