Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. Němci mají jistě techniku jak záběry mladíků před tím, než si natáhli masky, vyčistit a zveřejněné foto by určitě vedlo k rychlejšímu dopadení.

2. Mít monokla na oku a současně slušnou díru výše na hlavě a to vše na rovném chodníku, je přinejmenším podezřelé. Ten monokl zcela přirozeně, ale ta díra? Nad rovinou čela a tváří? Předpokládal bych "silniční lišej" a ne nahoře díru.

3. Ten, kdo se pečlivěji podívá na video, nemůže si nevšimnout rychlého pohybu levé ruky: pravá loktem oběť sráží a levá míří do prostoru hlavy padajícího napadeného. (Boxer?)

4. První prohlášení AfD bylo unáhlené a nafouklé, ale v době, kdy nebylo k dispozici video. Co by vás napadlo, když byste viděli zraněného s dírou v hlavě? Že je to od prostého pádu?

K dosavadní diskusi: nejhumornější (jako vždy) je p. Polický - starý pán si nechá namlátit se slušnou dírou do hlavy kvůli nafilmování!! ;-D

3 1
možnosti
Foto

Starý pán si nenecal namláti.

Pud se jedná o zinscenovaný útok pak se nechal žduchnout-namlátil mu až chodník

0 4
možnosti
Foto

MfDnes to zveřejnila pod demagogickým titulkem "Napaden nebo jen upadl? AfD leze starým partajím do zelí podobně jako u nás ANO a tak z ní dělají netvora. Je to horší než za socialismu.

3 1
možnosti

Tvrdite, o sobe, ze umite nemecky. Zkuste si o te hnede partaji neco precist, ci poslechnout projevy jejich zastupcu.

0 0
možnosti
Foto

V Maďarsku šlo ještě navíc o povahu právního státu.

1 0
možnosti

Zjistěte si něco více o té AfD partě.... Rozhodně nesouhlasím s násilím, ale také nemusí vodiče za nos.

2 2
možnosti
Foto

O50t27a 13B33l83a36ž32e24k

12. 1. 2019 11:02

No ale kopání do ležícího a mlácení tyčí do hlavy tam opravdu není - a tyto ataky zjevně nemohly předcházet ani následovat po pádu napadeného.

Tedy - je mi to líto, ale opravdu to tak vypadá, že napadený leccos "přikrášlil".

4 1
možnosti
Foto

O34t92a 34B44l49a46ž60e37k

12. 1. 2019 11:20

... tedy - leccos mohlo následovat po pádu napadeného - ale to by bylo na kamerovém záznamu. Pokud by ovšem úřady záznam zákeřně neuťaly předčasně. Ale takovouto variantu autor blogu ani nenaznačuje. To by v tom případě bylo ze strany úřadů opravdu hodně podrazácké - ale to by se snad mohl a měl napadený ozvat a upozornit na to...

1 0
možnosti

Oni ho pane Brtoni neobjevili, stalo se to za jejich zady. Mozna by nebylo spatne se informovat o veci, nez zacnete psat.

1 0
možnosti
Foto

V Maďarsku šlo o jednoznačně politickou akci. Nikdo tam nezkresloval to co se stalo. Pro media to logicky bylo zajímavé.

V Německu se stalo bůhvíco. Možnosti jsou od napadení z politických důvodů přes klasickou kriminalitu až po možnost nafilmovaného útoku. Každopádně AFD o incidentu vědomě lhala a celý incident výrazně nafoukla.

Pokud nechápete ten tŕozdíl je to vaše vizitka, ne vizitka medií

2 3
možnosti

Trochu té zábavy nikdy neuškodí. Slušely by Vám rolničky:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články