Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Je na tom dost pravdy. Jak v Itálii, tak v Polsku občané dost podporují nynější svou vládu a mají už po krk vládnutí zelených, multikulturních liberálů a levičáků.

2 0
možnosti
JT

J98i16r43i 24T76i71c15h51y

10. 1. 2019 17:52

Rumunsky politicky system neni urcite perfektni, ale je to velmi lehke se do Rumunska opirat. Nejak se zapomnelo na Recko, do silnejsi Italie a nebo Spanelska uz neni tak lehke se navazet. Navic jsou na "zapade", ti z "vychodu" budou vzdy opozdeni.

2 0
možnosti
MK

Dotace je potřeba úplně zrušit, neb se z nich stává nástroj politické korupce.

2 0
možnosti
LB

Už samotná fakta ohledně zásadně odlišných pohledů na jednotlivé země EU z jejího centra coby funkce míry poslušnosti dotyčných zemí ukazují, že tyto volby do Evropského parlamentu budou opravdu důležité.

Velmi podstatné, ne-li ještě důležité však bude finální složení Evropské komise. A to je bohužel proces, do kterého obyčejný volič může zasahovat jen velmi nepřímo a jen nepatrnou měrou.

4 0
možnosti
DR

"V Polsku byl na krátké návštěvě předseda Ligy severu a italský ministr vnitra Matteo Salvini. Tématem byly jak jinak blížící se volby do EP a možnosti spolupráce. Toho se ale naopak současní vládci v Bruselu děsí."

Že se děsí se ani nedivím a proto je potřeba je proti těm různým Junckerů a Tuskům a celé ta slavné elity je jednoznačně podpořit. R^

7 2
možnosti
Foto

O Rumunsku se v Evropě mluví a jedná minimálně od prosince 2017 v souvislosti s prosazovanými reformami, které i rumunský ústavní soud považoval za neústavní.

Celkem rád tenhle blog čtu, protože to hezky ukazuje rozdíl mezi tím, co si myslíme, že se děje, a tím, co se děje doopravdy.

1 0
možnosti
PK

No rok 2018 nebyl příliš úspěšný pro EU, bo pokračovalo vše, co Evropská unie provádí a podporuje již celé roky.. výměna obyvatel evropských zemí za imigranty, postupující omezování občanských svobod, odzbrojování obyvatel, masivní propaganda a také vydávání nesmyslných direktiv – po zdánlivých podružnostech typu žárovek nebo pomazánkového másla došlo tentokrát na faktický zákaz spalovacích motorů. Mimochodem, podpořili ho také zástupci České republiky.8-o

5 3
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články