Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také by mne zajímalo, kolik těch, co jsou na mexické hranici, si Pelosiová vzala domů a postarala se o ně.

2 0
možnosti

Ať si nechají poradit od Izraele. Ta zeď jim docela pomohla, už dlouho nepsaly naše tzv. média o mrtvém Izraelci.

0 0
možnosti

Rozhodla jsem se, že přestanu zamykat byt. Přece jenom člověk ve dveřích není zloděj, ale výzva. Navíc zločinnost v našem městě klesla a zloděj, pokud chce, může rozbít okno a do bytu se dostat stejně.

Rovněž není dobré házet všechny osoby vstoupivši do bytu bez mého souhlasu do jednoho pytle. Věřím, že většina z nich mi poklidí a umyje nádobí. Navíc mě určitě nezabije, když budu mít méně věcí. :-)

4 0
možnosti

Možná Vám i něco přinesou. :--)))

Je lepší si z toho dělat srandu, než se rozčilovat...

2 0
možnosti

Stačilo by namísto nesmyslných hádek stáhnout jejich vojenské síly z oblastí kde nemají ve světě co pohledávat a hned by byla hranice zabezpečena. A dokonce i bez zdi takže by ještě ušetřili.

0 2
možnosti

Pane Rozsivale jen mala poznamka k vasemu prispevku.. Ty oblasti kde maji americane dnes sve vojenske sily, jsou strategicky velmi dulezite. Pisi-li to takhle, musim dodat, pro americkou vojenskou silu a ne pro pana Rozsivala. Poznali, ti z Pentagonu, ze je lepsi se utkat s temi neprately USA na pude, kde se rodi. A to okamzite, nez prerostou ve vetsi konflikt.

Pri spravnem postrehu na mezinarodni situaci je videt i u jinych statu v nasledovani strategie USA. Ruske vojenske sily v Syrii a dnes i ve Venezuele a letecke a odpalovaci zakladny irancanu v Syrii, jsou toho dukazem.

Vase kritika zdi na mexicko americke hranici je ukazkou obcana CR sedici za peci a kibicuje co by druzi meli udelat. Velice poucne!!!

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS