Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No a proč pane Bartoň ne? je to přece pro naše děti. Vaše ODS se hrdě hlásila k daňovým prázdninám udělované zahraničním firmám. Tak co se do prkna furt cpete a komentujete něco co jste sami dělali v daleko větší míře a pro cizí kapitál! Na vašem příkladě je zcela zřetelně vidět, že možná s titulem, ale myšlením nad věcí prostý.

1 4
možnosti

Přesně. Nedělejme si žádné iluze že když ta zlá "levicová" vláda to dělá tak špatně, tak že případná tzn. pravicová to bude dělat lépe. Ta bude pro změnu vymýšlet zase jiné ptákoviny.

0 1
možnosti
Foto

Tak obědy zdarma nejsou zdarma, že ano. Otázka zní, co za těch 6 milard dostaneme. Nicméně je zcela objektivně prospěšné, aby děti jednou denně měly teplé jídlo, navíc pod portrétem pana prezidenta.

A pokud mohl stát zasáhnout v r. 1919 dle názoru Engliše do stanovení pracovní doby, protože to bylo objektivně prospěšné zdraví národa (a jeho schopnosti vykonávat vojenskou službu), tak je nutné celou záležitost prozkoumat právě z tohoto hlediska. Prospějí obědy zdarma zdraví dětského národa?

0 0
možnosti

citim to s temi "vyhodami" pro potrebne stejne - jejich hlas ve volbach se proste taky pocita a vsechny ty "vyhody" jsou predevsim silnym populismem - a to AB umi fakt dobre - bez ironie

3 0
možnosti

V současnosti dva směry následování! Sociální stát svým bujením už zcela vyvrací základní hodnoty - Rodinu a odpovědnost. Maláčová přichází i s nápady povinného Důchodového spoření. Máme 16 dávek + Přídavky na děti + Nesmírně vysoké odvody. Ona říká, oberme lidi ještě více a cosi jim zase vrátíme. Tak bude nastoleno dobro! Poctivé racio - nechte lidem více peněz - Vždyť si je vydělali, podporujte rodinu úlevami = má to smysl = Je v naprosté menšině. Populismus Babiše je neuvěřitelný - Obědy zdarma, pokud by je oligarcha dětem dal ze svého, tleskám. Teď už zbývá čekat, kdy Farář vstoupí do KSČ a na Faře budou založeny Odbory! Pak asi už skutečně bude lépe,. že ano ... :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články