Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vaše falešná morálka je obdivuhodná. Zloděje a podvodníky je třeba odhalovat a trestat. Je to mimo jiné důležité i pro naši budoucnost. Česko nepoškozuje ten, kdo na nepravost upozorní, ale ten, kdo ji páchá.

16 0
možnosti
TT

Nevzniká škoda České republice, ale tvé modle, největšímu darebákovi, kterého politika na tomto územní kdy poznala. Rv:-P

9 6
možnosti
LT

Kdo nekrade, okrádá svoji rodinu - to jsem už někdy slyšela ... Rv

6 0
možnosti
Foto

Nesmysl. Zlý není ten, kdo odhalí zloděje, ale zloděj sám. A ještě horší je ten, který to není schopen rozeznat, protože podporuje zloděje a vytváří podmínky, aby jich bylo stále víc. :-)

16 0
možnosti
JB

Z toho co se nám předestřelo se vůbec nedá poznat kdo koho okradl a jestli vůbec. Já to tedy nepoznal. Že je zloděj Babiš je jen hypotéza.

2 0
možnosti
Foto

Vaše logika je zvrácená. Vymáhání práva je poškozování Česka? Za tuto situaci může především ten, kdo podvádí při čerpání dotací. To byste taky mohl napsat, že předpisy omezující rychlost jízdy poškozují rychlost dopravy. Nebo, že zvyklost platit za zboží a služby poškozuje koupěschopnost obyvatelstva.

8 4
možnosti
SN

:-)......Pane autore, jako obvykle.......dovoluji si zhodnotit úspěch Vašeho článku! Těch plivanců, co jste musel přečíst skutečně hodně. Ale...jak je vidět, pořád u nás, kteří jsme při rozumu, kterým není logika a kupecké počty cizí, oceňujeme, že jste problém Wagenknechta,(příhodné jméno, knechtové jsou známi z historie), popsal perfektně. Myslím, že byl vyhozen z min. financí, tak se nelze divit, že tam takového hada nechtěli. Gratuluji ! R^R^R^!!

5 5
možnosti
JA

J35i50ř98í 56A39l96e56x88a

5. 1. 2019 19:04

Váš estébé guru poškozuje Česko immerwere a jistě také za to nemůže. ;-DRv

16 5
možnosti
Foto

Jste DEMAGOG... V případu jde o evropské dotace jejichž přidělení závisí na dodržení nějakých podmínek, které zde nejsou běžně dodržována...

Ano, náš právní řád se neumí vypořádat s porušením evropského práva v případě, že je ČR tím, kdo práva porušuje...

Chcete tvrdit, že zloděj má nárok na to, aby jeho zákoník byl postaven nad zákon okrádaného?

Já chápu, že nemůžete piráty vystát, ale zatím dělají jen to co slíbili voličům... Kontrolují a transparentně oznamují prohřešky... Bojují za transparentnost státní správy a proto budou mít můj hlas i v příštích volbách...

16 8
možnosti
JL

Pae Bartoni. Uryvek z Lidovych novin definuje presne to, co vy nedokazete rozdelit. Pravo EU v celkovem systemu o dotacich, prevlada JAKEKOLIV prava CR. Hovorim o situaci, kdy CR dotace prijima. Nase pravo je jen v prijmuti nebo odmitnuti teto dotace.

3 5
možnosti
MV

Zlatá RVHP-tehdá nikdo nepráskal a nemuseli jsme nic platit do cizí kasy;-€

6 6
možnosti
RC

jen jsme museli dodavat na dluh.... nevymahatelny

si vzpomente, jak Zeman prodal za zlomek ceny pohledavky vuci Rusku

5 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články