Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)......já vznesu dotaz ! Kdo poslal instruktory k vyškolení opozice proti Assadovi a kdo je vybavil zbraněmi ? ???

0 0
možnosti

To asi nebude tak těžká odpověď, těch skladů amerických zbraní se ještě nyní např. v Daráa půl roku po operaci, stále nachází dost a dost.

Mimochodem včera zase zaútočil a to dokonce z Libanonu, na letiště Mazza u Damašku ten mírumilovný a demokratický Izrael, většina raket naštěstí sestřelena.

1 0
možnosti

Stejná metoda tvrdého bombardování IS americkými vojsky po nástupu Trumpa do úřadu v součinnosti s iráckou armádou přivodila i rychlou vojenskou porážku IS jak v Iráku, tak na východě Sýrie.

Souhlas, civilní oběti jsou samozřejmě vždycky ať už bombarduje jakákoli strana. Jen bych upozornil že na východě Sýrie ještě Daesh zdaleka vojensky poražen nebyl poněvadž stále drží tzv. hajinský kotel přímo u Eufratu. Díky dnešnímu dobytí Abu Khatiru,Abu Hasanu a Buqanu arabsko-kurdskou SDF a postupu téměř o 5km na jih už naštěstí o něco menšímu, takže je ještě naděje že do úplného stažení USA se té porážky opravdu podaří dosáhnout.

1 0
možnosti

Asi 90% vsech news o Trumpovi v "pokrokovem" tisku jsou naprste vymysly nebo vylozene lzi. Korunu tomu nasadil mnohymi cenami ovenceny reporter nemeckeho Spiegelu Claas Relotius, ktery zcela vyfabrikoval rozhovory s typickymi volici Trumpa ve meste Fergus Falls Minn. Zde byli tiito lide liceni jako polovicni idioti a bigotni rasiste. Tentyz pan rovnez zalozil sbirku pro syrske sirotky, jejiz vytezek sel na jeho bankovni konto.

https://www.yahoo.com/news/der-spiegel-says-star-reporter-perpetrated-years-long-134139746.html

2 0
možnosti

J92a95n 70Z64í93m12a

25. 12. 2018 14:37

Ignorujete fakta pane kolego. To USA rozestvaly Sýrii. To Putin vymlátili IS. To kobercové nálety USA přinesly tolik civilních obětí. A to co teď šéfuje v Bílém domě nestojí za pojmenování !!

1 1
možnosti

Poznamka pro vas, pane Zima. Jsem rad za odchod 2000 americkych vojaku ze Syrie. Jiz pro vasi nemoznost "kidat" hnuj na Trump k vuli Strednimu vychodu. Jinak vase kritika ukazuje "spravne" mysleni. Jeste si takovou kritiku pamatuji z minulosti. Stacilo se podivat na prvni stranku Rudeho Prava,

1 1
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,40
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články