Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Tenhle zatracenej Zeman zase vyzradil jedno státní tajemství!:-)

Čučkaři?:-)

1 2
možnosti
Foto

Kdepak čučkaři, pěstitelé králíků. Na důkladně oploceném travnatém pozemku kolem budovy BIS v Praze jich každé léto pobíhá hned několik. Ale třeba jsou cvičení pro speciální výzvědné účely (viz např. bojoví delfíni);-)

1 0
možnosti
MB

řejmě si to neuvědomujeme, ale hranice etiky, mravů a celkové morálky se posunují. Tím, že A. Babiš ani nepřipouští střet zájmů - vytváří precedens. Proč by měli pak odstupovat druzí? M. Zeman nazývá zprávu BIS plkáním - Pak Byzancie s oligaršími prvky společnosti. Ovčáček je prostý úředník. Není, jde o nový druh politika. Kam směřujeme ? Nic ve zlém, to se již přelévá z vaničky ! ... :-)

5 1
možnosti
Foto

Řekněme to takhle, kdyby Babiš věděl, co nastane, když vstoupí do politiky, nikdy by se tak nestalo. Pokud někdo vstoupí do politiky, měly by pro něj vztahovat pravidla v momentu tohoto vstupu. A z tohoto včerejšího hlediska dnes pan Babiš nemá žádný střet zájmů. Pravidla mače, v tomto případě soutěže politických stran se nesmí měnit v průběhu hry.

1 0
možnosti
PK

Souhlasím,že to zavánělo pseudoproblémem a bagatelizací v podání MZ..

1 0
možnosti
Foto

Zemanovo vyjádření je nebezpečné v tom smyslu že může odstartovat hon na čarodějnice, respektive být určité zesílení již existujícího úsilí v tomto směru.

2 1
možnosti
BM

Zemanovo vyjádření je nebezpečné pouze v tom že by BIS mohla začít už konečně špióny odhalovat. A nemyslím tím jenom ty z Ruska nebo Číny.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,55
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články