Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J15i89ř82í 33K87ý23r22a

18. 11. 2018 17:25

Skvělý blog, karma !!!!!R^

0 0
možnosti
MP

Při vší úctě, srovnávat Babiše s Trumpem je úplně mimo mísu. Vůle najít něco kompromitujícího na Trumpa byla a je mnohem silnější a našlo se zatím velké prd - akorát nějaká nahrávka z tenisové šatny a sto let stará zhrzená milenka. Žádné podvody, žádné nesrovnalosti v daních, žádné manipulace voleb. Kdyby na Trumpa vyšťourali nějakou obdobu Čapího hnízda, tak nejen že už není prezidentem, ale sedí v teplákách na Alcatrazu.

2 4
možnosti
PK

nevěřím tomu bo jsem tam i pobýval, nebylo by to vůbec jednoduché...

2 0
možnosti
Foto

J84i91ř65í 11K72i57n16d60l

18. 11. 2018 11:02

Babiš Čapí hnízdo ustojí , protože má prsty všude a jako premiér vlády má velkou možnost ovlivnit vyšetřování. Stačí se dívat, jak jeho lidé postupně ovládají důležité instituce . GIBS, Minsterstvo spravedlnosti. Zabvil se policejního prezidenta. Část vyštřovatelů kolem Čapího hnízda nevydrželo tlak a odešla. Vyšetřovatel Čapí hnízda čelí tlaku. Sám Babiš je dehonestuje jak může. Babiš přežil kauzu Agrofert, Unipetrol, Lovochemie, korunové dluhopisy a další. Prezident Trupm je jedním z nejúspěšnější prezidentem USA a pokud se nestane něco mimořádného bude zvolen znova.

4 3
možnosti
VS

Dle moho, zcela soukromého názoru, Andrej Babiš tento případ ustojí, protože obžalován nebude. Nikoliv snad proto, že by nešlo o dotační podvod, ale jednoduše proto, že nebyl a není statutárním zástupcem té dotyčné firmy. Takže měli být týzání v prvé řadě jednatelé, podepsaní pod žádostí. V ní zatajili informace, důležité pro vyhodnocení a přidělení. Už někdo ví, zda tu dotaci vrátili ?

2 0
možnosti
MB

Což o to, každý jednou skončí, Babiš, Zeman i my samotní. Zašumí čas a přijdou historikové. Vážně, co tam budou psát? Miluj pravdu - bij se za ní - padni s ní? Anebo - Furt je nějaký režim. kolaboruj s ním a pak se zase postav do čela toho následného? I kytku můžeš dát na oslavu toho poraženého - Sám jsi přece vítěz! Tu kytku jsi pokložil přece k nohám své bývalé minulosti - Dnes, jsi již jiný - Lepší ! :-)

0 0
možnosti
Foto

U Babiše se to všechno odvíjí od jeho vysvětlení vstupu do politiky. Šel tam, aby se pomstil , ve skutečnosti však od státu a z našich daní.Jeho přítomnost v politice je střet s těmito korupčníky, ve kterém díky přízni voličů ANO vítězí. I když část diváků, kteří ho nesnáší pískají, on v ringu stále vzdoruje atakům z druhé strany a přirozeně odmítá hodit ručník do ringu i v situaci, kdy sudí nechá druhou stranu faulovat.

4 7
možnosti
Foto

pomstil těm, kteří chtěli 12% úplatků za to co mu poskytli v podobě dotací a zakázek, ve skutečnosti...( nějak mi to vypadává)

2 0
možnosti

Souhlas, ovšem za jediné podmínky, že Babiše nepodrží jeho ANO. Jinak by to musel vzdát sám. A na to to podle jeho nikdy neodstoupím nevypadá.

1 0
možnosti
JV

J67i28r60i 12V33r92a84b72e45c

18. 11. 2018 9:14

U Trumpa budeme rádi, když ho přežijeme bez 3SV.

6 12
možnosti
Foto

Vůbec nechápete, která bije.

7 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články