Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Jedno ponaučení to má, havloidní fronta má disciplinované voliče, ale třeba v našem okrsku měl vítěz 9,23 % platných hlasů, to je vizitka....a důkaz že 4 000 hlasů stačí ke slávě.Zbytek 90 % občanů senátem opovrhuje, a přitom si neuvědomují, že i senát nás může přivést do pěkného totalitního průšvihu. když salonní komanče nahradní nová extremní progresivní leviceEURv

2 6
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru.R^

Těch 16,5% voličů vyjadřuje naprosté opovržení našich občanů Senátem.

Co je ale horší, tak úspěch Pavla Fischera, kterého si současní globalisté vyberou za Zemanova nástupce, aby zničil poslední zbytky naší státnosti a nahradil v činnosti Daniela Hermana, který ve volbách propadl. Pavel Fischer totiž nepotřebuje loutkovodiče jako Jiří Drahoš a není nevyzpytatelný anarchista jako Marek Hilšer.

5 4
možnosti
Foto

vaše obavy a strach mě do budoucna naplňují optimismemR^

15 1
možnosti
JV

Domnívám se, že ANO je hnutí, které do značné míry stojí a padá s Andrejem Babišem.

Docela by mě zajímalo, jestli by se bez něj vůbec dostali do poslanecké sněmovny. Do senátu protlačili jediného člověka, byť uznávám že do druhého kola postoupilo 10 kandidátů ANO. Otázkou je, do jaké míry ti postupující oslovili své voliče sami a jak velý vliv na to měla osoba Andreje Babiše. Myslím, že zásadní.

13 0
možnosti
RC

Souhlasim, koblihy voli Babise. Kdyby se vsechny koblihy zucastnily voleb do Senatu, museli by pri zalostne ucasti ostatnich v pohode vyhrat.

3 0
možnosti
Foto

Jednu Vaší myšlenku bych vyzdvihl: "Při vší úctě k volebnímu výsledku ODS však k zásadní změně politické situace v Česku nedojde."

A otom Senát právě je. Nikdo nebude měnit ústavu, upravovat volební zákony. A je to dobře.

24 0
možnosti
Foto

Myslím, že Váš článek je obkjektivní... Ta radost p. Fialy je možná předčasná...

5 6
možnosti
MK

Pane Bartoň , při vší úctě k vám, co tím chtěl básník říct? To, co tady popisujete snad všichni inteligentní voliči ví......ANO si to pokazilo tím, že se dalo dohromady s odpadlíky. A to jak tyto dvě strany dopadly v komunálních a senátorských volbách je toho jen důsledkem. Já myslím, že se to dalo očekávat.

8 1
možnosti
LB

Tak bude také záležet na tom, co ANO bude předvádět na komunální a krajské úrovni. A zatím toho moc nepředvedlo (viz Praha a další města), tedy až na několik čestných výjimek, jako byl např. brněnský primátor Vokřál a několik málo dalších.

Na druhé straně zástupci ANO v minulém volebním období rozvrátili řadu koalic na radnicích i na krajích, a také nelze přehlédnout, že řada známých osobností, které hnutí ANO pomáhaly na svět, jeho řady už opustila a přeběhlíci z jiných stran ANO nevytrhnou.

Žádný strom neroste do nebe, ani ten s koblihami :-)

10 0
možnosti
MK

Ale fuj pane Nováku. Takové laciné triky ...

1 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články