Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Někdo porazil bureše jeho vlastní zbraní a toho štve nejvíc. Když se někdo chová jako prase tak se nesmí divit že se mu to vrátí. :-P

21 5
možnosti
JF

J95i10ř46í 12F96o11g73e31l

10. 10. 2018 8:33

Koukal jsem na její tiskovku a to není žádná mladá naivka. Je to kariéristka nejvyššího řádu. Čpělo to z každé její odpovědi, že prostě s ANO by primátorkou nebyla, zatímco s těmi co to spunktovala v zádvří to měla jisté.

15 14
možnosti
VH

Proč by měla být lídryně naivka? A proč spunktovala? Prostě se ODS dohodla na koalici se stranami, které jsou jí bližší (ať už z jakéhokoliv důvodu). A jako nejsilnější strana v koalici si nárokuje primátora. Samozřejmě, že nelze vyloučit, že koalice byla vytvořena tak, aby ODS nárok na primátora měla. Ale to je přece běžné.

To že je ANO Vaším milcem ještě neznamená, že ti, kdo kolem něj neposkakují jsou "punktéři".

16 5
možnosti
PK

To, že nebude sestavovat vládu ve městě vítěz na to jsme zvyklí a Babiš i Vokřál by to měli jen suše okomentovat a udržet nervy na provaze. Ten podraz je ovšem v tom, že se něco dohodlo a podala se ruka a druhý den je to jinak. To je obraz ubohosti a bídy české politiky.

19 2
možnosti
Foto

Andrej Babiš nám voličům také před 5 lety sliboval od roku 2017 vyrovnaný rozpočet.....

17 5
možnosti
LC

Já být Babišem, tak nesmutním. Lidi obecně nemají rádi podrazáky. Na podrazy dojeli socánci, dojedou na ně i ostatní. Všechno se nakonec zúročí při volbách do PS.

15 3
možnosti
Foto

to si nemyslím, ona totiž komunální politika je hodnocena poněkud jinak. Lokální politik když selže, tak moc šancí do budoucna nemá.

Třeba Ano v Praze takhle dojelo na Krnáčovou.

9 0
možnosti
MH

To je zvláštní ANO + ODS je v pořádku, ale bez ANO je najednou ODS plná kmotrů. Navíc Vokřál lhal, protože o nové koalici věděl i když si zbaběle vypnul telefon. Navíc moc dobře věděl, že koalice bez ANO je možná a také proto se plazil přede všemi a sliboval všechno všem, aby ho neobešli. ANO pouze sklízí co zaselo. Povolební jednání jsou prostě část voleb a pokud nemáte potenciál ke spolupráci budete v pytli třeba i s 49,9%. Tohle si Andrej asi uvědomuje, ale nepočítal s tím, že ne každý z těch zlodějů z ostatních stran se nenechá pokaždé uplatit.

34 5
možnosti
PK

Dohoda je dohoda a kdo jí nedodrží vytváří jasný obraz jak bude dál jednat....!!

10 3
možnosti
MK

Pane Bartoň, to jsou hodně silná slova. Taková je politika. Možná si tím ODS kompenzuje Prahu, tam sice vyhráli, ale vypadá to, že směřují do opozice. Tak to chodí...a já si teda myslím, že si o to strana ANO v čele s panem Babišem už trochu koledovala. To že se spojili s KSČ a ČSSD taky nebyla férová hra. Tím, si podle mě podřezali pod sebou větev....

15 1
možnosti
JH

Hehe, "svedkovia Babiša", majstra podfukov, boli podvedení ;-D ... akou zbraňou narábaš, takou zbraňou schádzaš. R^

14 3
možnosti
Foto

Andrej Babiš zakusil vlastní polívčičku a dobře mu tak! Akorát že zapomněl zmínit, že to celé je účelovka a může za to Kalousek.

21 2
možnosti
SN

:-).........Souhlas! Toto jsem dnes ráno objevil na FB.....dostatečně vypovídající o osobnosti Vaňkové a jejich loutkovodičích!

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=32579 R^R^R^

5 7
možnosti
Foto

A proto ke komunálním volbám ani nemá cenu chodit. To si to tam mohou hodit losem a vyjde to na stejno. Volič do toho nemá co kecat.

3 2
možnosti
Foto

Tak nevím, vám se taky, jako autorovi blogu, zdá, že 22 je víc, než 33?

A to v těch 18 z 22 je ANO ještě zvýhodněno d'Hondtovým pravidlem, ale i bez toho ta koalice reprezentuje VĚTŠINU voličů.

Vokřál sklízí za Babiše bouři ze zasetého větru. Jen jsem zvědav, jak tohle Babiš přišije Kalouskovi.

11 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články