Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Babiš se zase ohání "vítězstvím" ve volbách!

Uvědomujeme si všichni, jak je to VE SKUTEČNOSTI s tou "vítěznou" stranou? Uvědomujeme si, že ta strana nezískala přes 50% hlasů voličů, ale jenom třeba 15 nebo 25%??? To znamená, že zbylých cca 80 % právoplatných voličů ji nechtělo, NEVOLILO !!! Jakým právem by nám ta "vítězná" hrstka měla řídit život ve městech a na vesnicích??? Je naprosto správné, pane Bartoni, že ta opravdová většina se nějak spojí proti těm vykukům, kteří využívají svého nesmyslného nazvání vítězem voleb!!! R^R^R^

4 3
možnosti
AM

Chlapče nauč se počítat. Když kalkuluješ že stranu s 25 % nechtělo 75 % voličů. pak tedy taky kalkuluj, že další stranu v pořadí třeba s 15 % nechtělo 85 % voličů. Od toho je vítěz.

Do senátu volí ve 2. kole jen třeba 20 % voličů, vítěz dostane třeba 12 % poražený 8 %. To znamená že 80 % voličů nechce senát. Co s tím rozumbrado.

6 1
možnosti
SS

Pokud chcete něco v této zemi změnit, musíme začít podle toho jednat. Samozřejmě, že každá strana má právo uzavřít koalici s kýmkoli a vytvořit mocenskou strukturu, která ji vyhovuje. Ale veškeré dění by mělo mít morální étos, který dělá vaše skutky uvěřitelné a potvrzuje, že jde o principy a charakter. Pak je vaše jednání předvídatelné, uvěřitelné a důvěryhodné. Překlopí-li se politika na pouhou hokynařinu, jak chcete inspirovat občany. Nepůsobí dobře a nesvědčí o prozíravosti a rozvážnosti, když jeden den stojí budoucí primátorka před kamerami a prohlašuje, jak se "protnuly" programy a půjde o rozvoj města a ráno druhý den je všechno jinak. Stačilo jen si dát čas, jednat s rozmyslem a prozíravostí a umělecký dojem hokynářského "Franto podrž to já skočím pro prachy" je úplně jiný, Kant měl morální imperativ. Jak by vypadaly obchodní vztahy, kdyby takto jednal každý. Z dlouhodobého pohledu naprosto zničující. TO, ŽE OBDOBNĚ JEDNÁ HNUTÍ „ANO“, JEŠTĚ NENÍ DŮVOD SE CHOVAT STEJNĚ. Protože, co můžete očekávat za veletoče v budoucnu, až bude rozhodovat skutečně o věcech důležitých pro obyvatele Brna.

Možná paní budoucí primátorka Vaňková lidsky dospěje a pochopí, že některé věci se mohou udělat korektně. Pravděpodobně myslí, že to bylo velkolepé vítězství, ale jistá důstojnost a noblesa u našich elit je taky hodnota, která umožňuje stabilizovat společnost. Ti, kdo se radují, že hnutí ANO zakusilo vlastní medicínu, vlastně neví, že zvolenou metodou prohráli všichni.

7 3
možnosti
KK

Oháníte se Kantem a přitom hlavním hokynářem této země je jakýsi agent StB, tedy tím, kdo v této zemi spolu s prezidentem nastavili laťku tak nízko, že ani IV.cenová nemá šanci to buranství překonat. A reagovat s noblesou na zákeřné útoky Bábiše je cesta do pekel. I demokracie se musí bránit a nejen ustupovat zlu.

1 1
možnosti
VN

Lidi neblbněte. Nemám nic (ergo je mi to jedno, nejsem z Brna) proti kolalici ODS a těch druhých. Přijde mi fér, (a že politika není fér je jen důsledek posledních let, ale není to společenská nutnost) Přijde mi tedy fér a seriozní oznámit ukončení jednání a dohody s jinými první tomu s kým jednám. A nebo mu hned na začátku oznámit, s tebou jednat ani nebudu ( Čižínský na ODS a ANO) , ale jednat, předstírat, laškovat, dohodnout se a pak "dát" někomu jinému.. hmm, tak se chová poběhlice, ne primátorka. A já bych chtěl, aby politici měli aslepoň elemetární slušnost. A je mi vcelku jedno, ze které strany jsou.;-€;-€;-€

15 1
možnosti
KK

A hlavně připomeňte, že nejste volič ANO. Jinak váš brekot má aspoň úroveň (až na tu poběhlici);-D.

0 0
možnosti
VB

V14i67l10é88m 81B51a14r25á78k

10. 10. 2018 14:51

Chachachá. Podvodné jednání? Jde udělat megapodraz na 50megapodrazáka?

9 9
možnosti
RJ

Mluvit o gaunerském jednání ve chvíli, kdy po volbách dva dny probíhá nějaké jednání, mi přijde trochu podivné. ODS se prostě rozhodla se dohodnout s někým jiným, relativně brzy po volbách. Nevidím na tom nic zlého.

8 5
možnosti
MV

Jde o zcela běžné koaliční dohody. A že je zrovna Babiš nazývá megapodrazem je k pousmani.

10 3
možnosti
MK

M70i56l13a88n 55K79e93s50l

10. 10. 2018 14:07

Lháře a podrazníky čas k lepšímu nikdy nezmění.Můžeme věřit,že něco podobného nezkusí i na nás a nebudou v podrazech pokračovat.Totéž platí i o lidovcích a socanech.Zaráží mne,že se Piráti tak rychle vyučili a k té sebrance se přidali.

10 2
možnosti

Prolhaná jako ODS,co se divíte?Podívejte se na tu spoušť co ODS zanechala v celé zemi.Stačí si doma rosvítit a šup a solární baroni se pakujou.A kdo jim to umožnil?Slavná a demokratická ODS.

6 9
možnosti
ZH

A zákon o podpoře obnovitelných zdrojů přijala jaká vláda? Jakými hlasy byl zákon přijat? Kdo přišel s problémovým pozměňovacím návrhem? Nejste náhodou socan? Pořád platí prvorepublikové "Ve dne lhal a v noci krad, sociální demokrat".

9 0
možnosti
Foto

ANO, demagogie nejhrubšího zrna. ANO, mohlo to být se vším všudy tak, jak píše se svou neochvějnou jistotou autor. Ale variant je podle mne mnohem, mnohem více. A pokud autor někdy do komunálních voleb půjde a uspěje, bude se možná sám divit, kolik variant se najednou objeví a jak se mu podobně psané komentáře z dálky budou zdát demagogické.

3 1
možnosti
SB

Přesně jste to rozebral a navíc je zřejmé, že nová primátorka velice touží po této funkci. Ale to se může ODSce velice vymstít, protože lidé si to budou velmi dlouho pamatovat.

13 1
možnosti
PB

P63e26t14r 47B88u26r68i15a16n

10. 10. 2018 14:23

Můžete nám říct, který politik, věnující své politické kariéře veškeré úsilí, netouží po funkci, o kterou se uchází?

4 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články