Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J90i95r37i 49T26i83c40h34y

8. 10. 2018 17:06

Na zapade vladnou "levicovi fasiste", k nimz Allbrightova patri. Jakysi pripevatel mi kdesi odporoval, ze ten nazev si protireci. Naopak, pro nedostatek lepsiho vyjadreni pouzivam "levicaci - socialiste, komuniste, anarchiste, homosexualove, falesni zeleni, poblozneni barevni a dalsi - a ti pouzivaji fasisticke metody typu Goebelse. Trump jim neuhnul a tak proti nemu zavile, i zlocinne, utoci.

7 0
možnosti
JL

"Levicaky" jako je pani Madelaine Albrite (americke hlaskovani) nemuzete brat vazne. Trump je pro ne nepritel cislo jedna. Vzdyt jim "ukradl" prezidensky stolec.To se mu nezapomina. Pak dalsi jeho uspechy, nezamestnanost nejnizsi od 1968 (3.7%) a "gross national product" 4.2% v druhem ctvrtleti jsou trnem v oku. Splnil jiz 80% predvolebnich slibu. Na tech dvacet, ma dalsi dva roky. To v historii USA se jeste nestalo (a v CR vubec ne), aby politik nasledoval sve sliby a plnil je. Jeho zahranicni politika je opravdu unikatni. Hlasa "ukazme Spojene staty v tom nejlepsim svetle a svet bude nasledovat". Jeho postup pri reseni otazky dinuklirizace severni Koreji je take novinkou. Nevaha si sednout s kazdym a jednat z oci do oci o problemech. Nevaha pouzit tvrdych sankci proti zemim, ktere nedodrzuji svetove normy. Snad nejvetsi uspech ma na hospodarskem poli. Jeho nova domluva s Kanadou a Mexikem je ukazkou jeho snahy vybalancovat obchodni vztahy na uroven rovny s rovnym. Doufejme, ze EU prijde k rozumu.

Nedivim se pani Albright, ze se ji to nelibi. Jeji strana se stava stranou socialistickou. To vsak prostemu americanovi nevyhovuje. Maji radi zit bez "diktatu" vlady s nejmensi danovou zatezi. Kdyz toto pisi, vzdy mam chut to mit i v CR.

8 0
možnosti
JH

Ta paní je stále směšnější a směšnější...

6 0
možnosti
MM

Na vás ve směšnosti nemá, v inteligenci a dosažených osobních úspěchů vás válcuje. S tím už nic nenaděláte. ;-(

2 5
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články