Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V menších obcích se na nějaké strany nehraje. Tam voliče zajímá, co zastupitel pro obec dělá. A jestli je komunista, pirát, nebo třeba pastafarián, to není podstatné. Na radnici se maká, kvůli politice si dají přes hubu večer v hospodě. ;-)

2 0
možnosti

Přesně tak. V našem městyse postavily kandidátku 4 subjekty - dvojí sdružení nezávislých kandidátů a dvě strany - KSČM a KDU-ČSL. Vzhledem k tomu, že ani tyto strany nemají v obci tolik členů, aby z nich postavily kandidátku, bylo na jejich kandidátkách pár straníků a ostatní bez stranické příslušnosti. A výsledek ? Z 15 členů zastupitelstva je 14 bez stranické příslušnosti a 1 KDU-ČSL.

0 0
možnosti

Velmi dobře jste to zhodnotil.

2 0
možnosti

Tak snad už konečně půjde Bureš do kelu! Nebo do lochu !!!

6 4
možnosti

Konečně panu Babišovi došlo, že o něho Pražané nestojí. Jeho EGO už dosahovalo takových výšek, že se tam pád dal předpokládat. A netýká se to jenom Prahy, ani v senátorkách ani v komunálních to na žádné oslavování není. Už bylo na čase.....

10 0
možnosti

:-).....Napsal jste to výborně, reakce oponentů nejsou příliš lichotivé. Sledoval jsem to celý večer i tiskovku Babiše! Bavil jsem se jak novináři doskakovali a Babiš,("stíhaný oligarcha"), jim s úsměvem odpovídal.

Teď poslouchám MOravce.....Praha.....město samo pro sebe, venkov.....úplně jiný pohled na současnou situaci. Nůžky mezi Prahou A venkovem se rozevírají, tak pravil jeden z účastníků této debaty, myslím Pithart. Nedívám se, jen poslouchám! R^R^R^

1 2
možnosti

Stíhaný oligarcha dostal v Praze výprask......

8 0
možnosti

L13a62d59a 92N70o61v11a82k

7. 10. 2018 12:03

a někomu to vadí, že jde čssd ke dnu...?

1 1
možnosti
Foto

A nejvíce se určitě dnes směje určitě Bohuslav Sobotka, ten se teď někde chechtá a zubí (a i když ani žádné velké nemá) - za břicho se popadá. Za léta 2014-2017 si jako poslanec+premiér přišel "celkem bezpracně" na nějakých 12 milionů korun hrubého a i když se rozvedl - z toho bláznivého politického kolotoče bez většího úrazu sesedl v pravý čas sám.;-)

3 0
možnosti

P91e10t71r 30B85u52r27i36a47n

7. 10. 2018 11:09

Vyjádření ČSSD mi nejvíce připomíná přemítání bezdomovce o své situaci.

"ještě na tom nejsem nejhůř, na dnešek mám 120kč. Zítra bere Karel peníze z brigády, tak snad mě pozve. Příští týden je sociálka, v březnu začne jaro a pak už bude jenom líp."

7 0
možnosti

Vidím zajímavý jev - Mizení tradiční levice, ČSSD a KSČm. U Soc. dem jde o problem celoevropský - Komunisté hynou evolučně. Sociální stát je jejich i neočekávaným nepřítelem a k tomu nyní - i Hnutí ANO. Odliv voličstva to jenom potvrzuje a vzniká otázka - Proč oranžové, či rudé vlastně volit? Je zde nový fenomen - ÚČELOVÝ - Levicový Oligarcha Babiš! To je úplné novum, o tom duchovní otcové Marx, Engels - Nic nepsali! Pohyb Domina - Zase nahrává rozumnému, pravému středu - ODS :-)

12 3
možnosti

:-).....Pane Bučku" Vám se zdá úspěch ANO malý? !!

0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Ale kdo teda ty volby vlastně vyhrál?

4 0
možnosti
Foto

Se zájmem jsem sledovala to prsení se před kamerami kolik která strana dostala tisíců hlasů. Řekl bych že vyhrál ten, kdo bude mít suverénně nejvíc mandátů a to jsou nezávislí kandidáti. No a v senátu? Je legrační ten jásot ANO, jak mají v druhém kolem 11 potenciálních senátorů. Měli by se radovat až se z potenciálních stanou skuteční. Pak bude jásot na místě.

12 0
možnosti

"České levicové strany se dopracovaly opět k nejhoršímu volebnímu zisku,..". Opravdu? Započítal jste ANO? Ze všech floskulí pana Fiala souhlasím s jediným tvrzením: ANO je levicovou stranou. Doplnil bych: levicově oportunistickou. Proto fungovala spolupráce s ČSSD v minulém funkčím období. Proto ANO vítězí např. v Ostravě.

11 0
možnosti

Že je ANO levicovou stranou potvrdily i volební výsledky u nás. ANO bodovalo tam, kde byly v minulosti bašty komunistů.

13 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články