Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Macron si chce zuby-nehty udržet aspoň nepatrné zbytky své popularity a zoufale střílí naslepo na všechny strany. Myslím, že tato agónie nebude mít dlouhého trvání a nedramatizoval bych to.

11 0
možnosti
DR

Tady je aspoň vidět jak funguje celý ten slavný moloch s názvem EU. Rv

17 0
možnosti
Foto

Tak, upřímně řečeno, v něčem docela funguje. To se nedá popřít. Ten společný celní prostor je velkou výhodou pro všechny, o tom žádná.

A také možnost jít pracovat do každé země EU je, podle mě, velmi dobrá. Kdybych měl o 30 nebo lépe o 40 let méně, tak bych jásal. Ale, všechno se dá zneužít, i toto. A Velká Británie to poznala na vlastní kůži.

3 0
možnosti
TK

Omezení volného pohybu osob je bohužel asi jediná šance, jak snad zabránit islamizaci V4, takže proč s Macronem v tomto nesouhlasit..:-P

23 0
možnosti
JB

J70i75r83i 66B61o24r

22. 9. 2018 13:23

Pro Hermánky, přečtěte si Schengenskou smlouvu.To není jenom kontrola dokladů na hranicích,to jsou i různé buzerace celníků a nemožnost překračovat hranici jinde než na oficielních přechodech.To by jistě turisté a obyvatelé žijící v pohraničí přivítali. Ty zácpy na dálnici u Salzburku ukazují jak by to vypadalo u nás na každém přechodu.

1 2
možnosti
Foto

Co to je "buzerace celníků"? A, pokud vím, tak kus rakouské dálnice vede přes německé území. Tam snad jsou dnes nějaké hraniční kontroly?

A navíc, ty fronty na hraničních přechodech bývaly většinou jen o velkých svátcích. Já jezdil přes CZ-PL hraniční přechod v Českém Těšíně každý týden tam a zpět a žádnou újmu jsem neutrpěl.

Prostě, vždy je něco za něco. Také můžeme zrušit dveře u našich domů a bytů a budeme mít jednodušší život, že?

10 0
možnosti
RM

já teda nevím, ale už mi ten jejich požadavek na přijetí migrantů připadá jako mantra. Vždyť přece tím, že odmítající státy nakonec ty migranty přijmou, se problémy se samotnou migrací nevyřeší. Naopak se prohloubí. Migrantů bude do EU vstupovat více. Ale takhle do budoucnosti nikdo z Macronů a dalších nemyslí.

17 0
možnosti

Ale všichni budou mít stejný "bacil", a tak to asi ti "rozsévači" chápou.

5 0
možnosti
Foto

J91i87r31k25a 47H56o30n96c51ů

22. 9. 2018 12:45

A kdo by nás měl vlastně vykopnout? Schengen není EU. Tam nestačí, aby se Macron dohodl s Merkelovou. Ten francouzský pablb ani neví, co mluví.

8 1
možnosti
Foto

Jedinec, který se zamiluje do baby o pětadvacet let starší než je sám a k tomu ve věku 15 ti let, kdy normálním klukům i o deset let starší žena připadá jako "babička na umření", není chlapem, ale bačkorou, která by neměla nikomu radit.

12 0
možnosti
PK

Malý Bonapart z Francie ukazuje ménecenějším z východu cestu, tak proč né...

10 0
možnosti
Foto

Ostrov Svaté Heleny se třeba jednou dočká.

5 0
možnosti
KC

Dobrá práce, pane Bartoni! Teď je třeba pomoci výsledku jarních europarlamentních voleb, které vládnoucí eskadře EU vymezí trasu dalšího směřování. K posílení vlivu dnešních evropských katů to však nebude.

7 0
možnosti
OP

Paradoxní je, že se musíme spoléhat na estébáka, aby tuto odpornou situaci řešil. A on na to má

0 7
možnosti
Foto

Co myslíte slovem "estébák"? A jak byste nazvala podobně zařazeného (za totality) generála Pavla?

13 0
možnosti

Neříkal nám náhodou jeden žabožroutský prezident, ať držíme hubu?

Macron jen pokračuje v nastolené politice

27 0
možnosti
Foto

Ano, ano. On řekl asi toto: "zmeškali jste okamžik, kdy jste měli mlčet".

3 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,32
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články