Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Lehce a opakovaně poukazuji na schizo postavení A. Babiše! Žije z podstatné podpory EU a přímých financí vlády Německa. Tedy dotace brát - uprchlíka nebrat. Europoslanci, Telička, Poche, jsou pak odpadlíci - protože hlasují dle svého svědomí. Nesvědomitý Andrej má Orbána jako oporu. Neplníme ani 2% HDP do NATO - M. Zeman pravil - "Jmenu jej, aby nebyl vydiratelný". Já se usmívám - Vydfiratelnější osoba v ČR neexistuje! Až dojde na lámání chleba - Představuji si, jak oligarcha praví - Pryč se zájmy rodiny mé - Ta má je Česká republika ! ... [>-]

3 3
možnosti
SB

Nikdo vás v ní nedrží. Můžete si jít do té Evropy, kde se za přítomnosti nejvyššího představitele EU odhalují pomníky Karla Marxe.

2 0
možnosti
JV

Ono je to naopak. Orban potápí Madarsko. Chce si hrát na Putina. Kdo je proti němu je "zrušen " S migrantama to nemá nic společného.

6 10
možnosti
MB

K Orbánovým kritikům se přidal i další tvrdý odpůrce migrace, rakouský kancléř S. Kurz. „Nelze dělat kompromisy s právním státem a demokracii". Naše náhledy se zplošťují pouze na uprchlíky, (souhlas nebrat). Zcela ovšem uniká ten nástup k Putinismu, (postavení ÚS) ap. Už se opět jenom nálepkuje ! :-)

1 0
možnosti
Foto

Zahraniční politika stávající vládnoucí garnitury České republiky také může být špatná. Na to jste nepomyslel?

A to měl Poche kvůli nejistému zvýšení naděje na ministra zahraničí popřít všechny svoje zásady?

Zamysleli jste se někdy, proč tak poslanci Evropského parlamentu hlasovali, zcela jistě věděvše, jak se na ně dívají čtenáři Blesku a diváci Novy doma?

9 5
možnosti
PP

> zahraniční politika stávající vládnoucí garnitury může být špatná.

demokratický ministr by měl respektovat přání voličů a pokud najde opravdu vážné důvody k odklonu, měl by to umět obhájit, fráze tady nestačí

> proč tak poslanci Evropského parlamentu hlasovali

je podstatné, že demokratické volby ve zprávě zpochybněny nebyly, stejně tak jako omezování svobody slova - což se o všech zemích západních Evropy říct bohužel nedá

3 1
možnosti
DR

Naprosto přesně a trefně vystiženo, k tomu není co dodat. Snad jen že od této skupiny ťopáků mě tohle vůbec nepřekvapuje, doufám že tahle povedená partaj po dalších parlamentních volbách už definitivně zmizí v propadlišti dějin.

7 1
možnosti
OU
JF

J71i98ř58í 65F40o75g41e97l

14. 9. 2018 8:21

Konečně má Hamáček důvod proč ho stáhnout.R^

1 0
možnosti
DR

Možná na to čekal, sám totiž jak je vidět, absolutně není schopen tohle vyřešit.

1 0
možnosti
PK

Neskutečné a toto chce být ministrem zahraničí RvRvRv

10 3
možnosti
SB

Dobrý článek a souhlas s ním.

12 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články