Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je těžké hledat pravici, když je pro vás vše kromě AfD a dalších více či méně náckovských stran levicový estabilshment.

0 0
možnosti

Spíš nechápu, proč je socialismus ztotožňován s pravicí v jakékoli podobě

0 0
možnosti

J54a76n 24S73o77u86č57e65k

4. 9. 2018 7:15

Inu v Německu se opět začíná dít cosi podivného. Cenzura, zastrašování oponentů, snaha o likvidaci opozice (AfD) a pod. Domnívám se, že Německo bude zanedlouho představovat opět nebezpečí pro Evropu, ne Rusko. Viníky této situace známe všichni.

1 0
možnosti

Ovšem co mě nejvíce fascinovalo, bylo dnešní sdělení, že jakési mladé příznivce protiimigrační strany v Chemnitzu začíná sledovat tajná služba. Taktéž v Brémách. Poslední dobou čtu, že policistů je v Německu málo, práce hodně, nestíhají sledovat všechny muslimské radikály, a ti pak zvesela tu do někoho bodají, tu někoho přejedou, tu se vyhodí někde do povětří... Ale to je fuk, je potřeba sledovat příznivce protiimigrantské strany. Na to mají tajných dost. Teda, to je snad hoax, to snad skutečně nemůže být pravda..8-o8-oRv

6 0
možnosti

Poslanci Die Linke, tedy komuniste prednesli v Bundestagu pozadavek aby tajna sluzba sledovala celou stranu AfD. Oni maji dost zkusenych pracovniku ze Stasi.

3 0
možnosti

V Německu už se odpočítává čas, v němž pozice Mutti Merkel nesílí, ale začíná lapat po dechu.

0 0
možnosti

Tak já jsem už zmaten. Tedy ta správná linie je ta levicová a ta špatná je pravicová?

Tedy kominusti a jiní, to je to správné a pravicové strany špatné. Dle tohoto klíče už tedy jen přejmenujeme EU na svaz socialistických republik Evpropy, nebo jak? Dle tohoto pohledu je např. TOP 09 pravicová, tedy rozuměj, až téměř nacistická strana? Tak tomu mám rozumět?

7 0
možnosti

A vám nepřijde, že studenou válku nakonec vyhráli socialisti? Tedy ti, co rádi přerozdělují hodnoty od těch co je pracně celý život budovali do rukou těch, kteří nevytvořili nikdy nic?

2 0
možnosti

Kruh se uzavira. Zpravy v dnesnich mediich jsou naprosto v duchu lzi a desinformaci z doby Rudeho prava. Tehdy to byli "ztroskotanci a zaprodanci", kteri narusovali pokojne budovani tabora socializmu, (soucasna EU).

24 0
možnosti
Foto

Mě oslovilo jedno z hesel demonstrace: "Vezměte jim nože, nebo vám vezmeme úřady". Řekl bych, že je velice výstižné a že je to pro politiky od občanů poslední varování po dobrém. A pro novináře také, aby se rozpomněli na to, jak se informuje pravdivě a objektivně.

23 0
možnosti

Celé je to proto, že je jednodušší velkou skupinu lidí rozdělit na několik menších, ale pořád jednolitých. A ono to nejde. Ultralevičák v otrhaném kabátu plném odznaků a na zádech s kubánským revolucionářem je méně fotogenický než vyholený metrákový řízek s efektním tetováním. Ze kterého jde větší hrůza je jasné.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,94
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články