Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemecka (av kopii ceska) media: zamlcovani, mlzeni a predevsim LHANI. Kdyby nebylo uniku z policejniho protokolu (za coz je urednik kriminalne stihan), tak by slo o bezvyznamnou hadku nekolika "cizincu", nikoli o brutalni vrazdu. Demonstraci usporadaly "fasizujici", nenavistne zivly, dopravene do Chemnitz z celeho Nemecka. Ty take poradaly hon na lidi odlisne barvy pleti. Neni divu, ze oficialni propagande denes neveri zadny soudny clovek.

2 0
možnosti

P76a71v46e15l 47K60a13r13a25s

31. 8. 2018 14:12

Dnes jsem na veřejnoprávním rozhlase poslouchal rozhovor s fundovaným politologem. Teď vím, že je Sasko "semeništěm" (sic) těch "nejhnusnějších nacistů" (sic), ale politici se už semkli, aby udělali pořádek.

3 0
možnosti

A mel pravdu, reinhard Heydrich se narodil take tam.

0 1
možnosti

M43i17l17a89n 34V71i33k

31. 8. 2018 13:11

Pravda začíná tam, kde končí signál ČT...

9 1
možnosti

V Německu se denně stanou průměrně dvě a kousek vraždy. A nikdo proti nim neprotestuje.

1 6
možnosti

V Německu se skutečně láme chleba. Vlna současné konjuktury, jim nese rekordní přebytky - nám zase plán - zvýšit dluh na 40 mld. Kč! Je hezké, když u nás - bývalý komunista posuzuje bývalé komunisty! Miloš zejména chválí agenta STB Bureše. Jmenoval jej, aby nebyl vydiratelný. Myslím si přesný opak - Vydiratelnější osoba v ČR neexistuje! Jde o onen nekonečný střet zájmů, do kterého již vstupuje i A.Merkelová. Jde o nátlakový rozměr - a jmenuje se Agrofert Deutschland, GmbH. Napojen nejen dotace od EU , ale především na finance od německé vlády. Nevydiratelný Andrej tedy řeší, jak uprchlíka nepříjmout a prachy - zase přijmout. To se vědělo, předpokládalo, Štěch byl normalizační komunista - Zeman s Babišem zase zázračný ! Andrej peče a uvidíme - jak bude lámat chleba ! ... :-)

6 4
možnosti

Jste opravdu odborník na Německo ;-D;-D

2 1
možnosti

P88a98v32e98l 77P65o32n33e11c

31. 8. 2018 12:22

Popis událostí v Chemnitzu zkuste porovnat s tímto zdrojem: https://kechlibar.net/2018/08/28/neklidna-kamenice/

1 0
možnosti

Tou dobou docela svižně vybublají na povrch problémy s chybějícími penězi ve zdravotnictví, sociálním a důchodovém systému...

Dnes to ještě nevypadá tak zle, ale žití ze sebebohatší podstaty nevydrží moc dlouho. Až příliš mnoho Němců si konečně uvědomuje, že budoucnost (např. zajištění ve stáří) bude mnohem, mnohem šedivější a chudší, než si ještě před pár lety malovali.

8 0
možnosti
Foto

V Německu....?Pokud vím,tak demonstraca byla v jednom městě a učast demonstrantu podle ruzných informací byla mezi jedním až dvěma tisíci lidmi.To je to celé Německo,kde se "láme chleba"....?Jinak Alternativa má víc příznivcu na Vychodě než Západě a její preference cca 10 až 15 procent odpovídají podobným "vlasteneckým" stranám jinde,tedy nic vyjímečného....

3 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS