Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J43i41r45i 18C69e76e

8. 8. 2018 10:39

Takže Ostřanský, který kdysi v rozhovoru pro Bakalovy HN prohlásil, že „trochu růžové barvy islámu neuškodí“, je vydáván za nezávislého experta?

Že je praktikujícím súfistou, to už nám novináři, jistě omylem, opomněli sdělit...

6 0
možnosti
Foto

J94a39k86u75b 25R39o30t43h

8. 8. 2018 11:22

Súfisti vadí taky? Víte vůbec, co jsou? 8-o:-/

0 0
možnosti
Foto

Tak se mi zdá, že článek před chvilkou stáhli, dobře tak. Aby redakce iDnes půspbila de facto jako pátá kolona Talibanu, no fuj!! A zrovna vezou ty naše kluky!

3 0
možnosti
ZH

To jste se zase nechutně odkopal. Neodborné ignorantství. To, o čem jste v rámci svatého antiislámského džihádu přesvědčen vydáváte za fakta, aniž byste to jakkoli podepřel důkazy a argumentací. Jste pravž Mičurinec humanitní vědy. Ale dobře. Ukazujete, jakým způsobem se pojevená migrofobie tvoří, formuje a nekonečně rozvíjí. RvRvRvRvRvRvRvRvRv!!

2 21
možnosti
AR

Pane Hornere, vy jste se odkopal již dávno, jenom o tom ještě nevíte.

17 0
možnosti
JH

vyvrátili kulové...spíše se jen potvrdilo, co je všeobecně známo

9 0
možnosti
JF

J47i55ř42í 15F58o64g23e48l

8. 8. 2018 10:13

Vzhledem k novodobé historii terorismu lze oprávněně tvrdit, že KAŽDÝ, i ten nejmírumilvnější muslim se dokáže ze dne na den zradikalizovat.

Vždyť to mainstreamová media píší co chvíli.

6 1
možnosti
Foto

ve všech třinácti odstavcích není odpověď "expertů" natolik jednoznačná, aby se mohlo potenciální nebezpečí z rozšíření islámu v Evropě, či u nás, bagatelizovat.

Takže peníze na tuto kampaň jsou vyhozenou investicí.

10 1
možnosti
PB

Článek "expertů" jsem nečetl a jak vidno, vyhnul jsem se tím mlácení prázdné slámy. V tomto případě "experti" tkz. mýty o muslimech potvrdili a říkají tomu vyvrácení ;-D Opravdu primitivní dialektika. Připomnělo mi to, kterak Hate free vyvracelo mýty o migrantech. Začali tím, že není vůbec pravdou, že by se mezi migranty dostali do Evropy teroristé, protože ti prý naopak cestují oficiálními cestami. A pak to začalo. Co útok, to žadatel o azyl. Poté vyvrátili mýtus o tom, že většina migrantů jsou zdraví, mladí muži tím, že ho potvrdili a vysvětlili, že je to proto, že zde budují zázemí pro své rodiny, které nechali doma ve válečných oblastech, ovšem ještě před tím jim stihli prodat střechu nad hlavou. Sice nevím jak moc v bojových zónách frčí prodej realit, ale nařehtal jsem se u toho jako kůň ;-D Karma.

13 2
možnosti
PL

vidíte, kdybyste jej četl, našel byste v něm své jméno - nevím, jestli jste to vy, ale vy byste svůj nézor poznal

0 0
možnosti
Foto

No a vy jste nevyvrátil "(ne)vyvrácené mýty". Viz třeba odstavec Muslim=Arab a vaše elegantně nesmyslné otočení. Bohu žel, u vás v posledních cca dvou letech častá věc. Smutné. Čítal jsem vás rád. Už ne. :-/

3 2
možnosti
Foto

Berte si na tu motorku alespoň čepici.

11 1
možnosti
FN

Z popisovaného článku jsem získal naprosto stejný dojem... Ta věta, že experti vyvrátili mýty, ta byla hooodně přemrštěná. Vůbec nebudu hodnotit význam slova "expert", protože iDnes s tímto výrazem operuje velmi často, přičemž se dá říct, že u nás je tolik expertů, že by ČR mohla být na špici světového dění...

Pro mě jsou důležitá fakta... S výjimkou konfliktů v zemích bývalého Sovětského svazu, které se svými důvody vymykají, byly a jsou všechny ozbrojené konflikty v 21. století způsobeny rozličným výkladem téhož náboženství... Ona totiž ani ta občanská válka v Sýrii nezačala proto, že by byl Asad horší diktátor, než v jiných arabských zemích, ale proto, že sunnitská většina nesouhlasila aby jim vládl alávita.

Arabské jaro nebylo o demokracii, ale o nahrazení liberálních představitelů ve vládách arabských států těmi radikálnějšími. Kdyby např.v Egyptě nezasáhla armáda (fakticky nedemokraticky), tak už tam v dnešní době turismus neexistuje a bourají se tisíce let staré památky jako v Afghánistánu, Iráku či Sýrii.

Náboženství, jehož některý z výkladů hlásá nenávist, není souladné s demokracií a nemá v 21. století co pohledávat

17 1
možnosti
LP

Věřím tomu, že většina imigrantů je OK. Stačí ale jen 5% radikálů a z milionu imigrantů je 50.000 (!!!) potenciálních teroristů. A to sluníčkáři nechápou??

1 0
možnosti
OP

Podstatné je, že muslim neterorista a schopný se uživit nemá potřebu obsazovat a zneužívat sociální systémy v cizích zemích. Takže celá expertíza je zase jenom objednaný oblbovák

14 0
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články