Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Je deprimující sledovat, jakou bandu neschopných a všehoschopných tlučhubů živíme.Je deprimující jak rychle jsou nové přírůstky začleněny do stáda a zglajchšajtovány.Viz piráty.Je zřejmé, že ani vymetení tohoto augiášova chlívku nic nezmění, Části nezmara vždy někde přežijí a rychle dorostou.

19 3
možnosti
PH

P11a19v41e20l 31H75e66m31e45k

12. 7. 2018 13:58

Já to nesledoval, nicméně pár prostřihů ve zpravodajství, best-of videa na internetu a většina článků nepíše o ničem jiném. Valím oči na ten patos, který se šíří z demokratického bloku. Vážně mám dojem, že celé to panoptikum neúspěšných politiků Babišovi závidí charisma, kterého se jim nedostává. To jsou závody, kdo se do něj víc naveze, nebo dokáže zorganizovat hustší protest? Nebo mají pocit, že čím více ho urazí, snad kousek osobnosti z něho odprýske a ulpí na nich samotných. Za mně musím konstatovat, že mi z těch keců bývá až fyzicky špatně. Asi na to nikdy nezapomenu a tihle politici pro mně zůstanou už navždy nevolitelnými nulami. Což jako volič konzervativní pravice těžko nesu. Budu jen doufat, že do čela ODS se navrátí zdravý pragmatismus v osobě Klause mladšího.

13 9
možnosti
AK

To víte a co by dělal podělaný Fiala??Musel by jít znovu učit bludy,jenže tady může ty jejich bludy šířit před veřejností a spousta jedinců mu naslouchá jako bohovi!!!Nejlépe to řekl Foldyna když prohlásil,že Babiše zrodily právě TOP09 a ČSSD,jenže ony k tomu zrodu přispěli všichni ve všech stranách bez vyjimky!!!

0 3
možnosti
JK

Díval jsem se na kus. Kalousek řekl a vysvětlil, proč z jeho pohledu se Babiš chová nemužně a kničí. Babiš tam pak mával papírem, kničel nevolí jako pětiletej spratek když dostane zaracha, otáčel se přímo na Kalouska, řval na něj a tykal mu. Celé to vypadalo, jako když starý despotický fotr, zvyklý na to, že ho všichni vždycky bez odmluv poslouchají, poprvé narazil kosou na kámen a pominul se vzteky.

Babiš není státník. Tohle je mentalita privatizačního kmotra a prodejce hnojiva, což obojí svého času s chutí zastával.

33 16
možnosti
JK

Až dojde na lámání chleba (plnění slibů) bude Babiš stejným způsobem vztekle vykřikovat, že nikomu nic neslíbil, že to nebyly žádné sliby.

9 4
možnosti
JH

J19a66n 30H64y19n82e98k

12. 7. 2018 13:54

Opět dobře napsaná úvaha. Pořád tvrdím, že nejde o ty strany, které byly zvoleny do parlamentu, ale o ty poslance, které si tyto strany prosadily. Právě umístěním na přední místa kandidátky. Jsou to vesměs ti samí vůdci několika volebních období, kteří právě politiku dehonestují. Negativní úlohu v tomto období právě sehrála tzv. demokratická opozice. Sice nevím, co to znamená, ale oni se tak nazývají.

12 6
možnosti
JH

Smutným faktem je, že český premiér po půlnoci ztratil nervy, nechal se hloupě vyprovokovat drzým šaskováním Kalouska, což není dobrá zpráva.

V blogu dávám za tenhle, už slušně takřka neřešitelnej maglajz, vinu především veřejnoprávním médiím ve službách opozice. Patří pro ně výraz z komunistické éry - štvavé vysílačky:-)

22 6
možnosti
Foto

Já to tak smutně nevidím. Kalousek simo to koledoval.

9 2
možnosti
Foto

Dobře to celé okomentoval diskutující Vladimír Vokoun, když napsal cosi v tom smyslu, že nedůvěryhodná je celá sněmovna (a dodal, že jsou to hloupí lidé).

7 2
možnosti
JH

Kéž by byli jen hloupí, oni jsou především totálně zpolitizovaní, mimo realitu - na odpis, takřka šmahem.

8 0
možnosti
Foto

Hezky jste to rozebral. Já tu trpělivost neměl. Karma.

15 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články