Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Zopakuji svůj názor :

Smysl té šaškárny nebyl někoho přesvědčit nebo na poslední chvíli změnit hlasování. Smyslem byla exhibice před kamerami. Kdyby nebyl přenos jsou po deseti minutách v kantýně.

24 1
možnosti
ZS

Chápu, že příznivcům ANO a obdivovatelům A. Babiše se připomínání jeho spolupráce se zločinnou STB, kontroverzních kroků jeho podnikatelské kariéry (Petrimex, Lovochemie, Unipetrol, Agrobohemie, Kostelecké Uzeniny atd.), probíhajícího trestního stíhání, faktu, že se jako první polistopadový premiér opírá o podporu komunistů atd. nelíbí. Je však třeba tato fakta neustále připomínat, protože je to jediná šance jak alespoň část z těch 30% jeho voličů přesvědčit, že kozel nemůže být nikdy dobrým zahradníkem.

12 7
možnosti
SN

:-)..............Pane Strnade......popsal jste to výborně! Jak to, že už není za katrem, když je to takový lump a postupoval podle Vás, protizákonně? V politice je až od roku 2011, čili, do té doby byl obyčejný podnikatel? RvRvRv

2 6
možnosti

karmaR^ plně souhlasím! opozice měla řvát radostí když prohlašovala že je to nejhorší vláda protože podle logiky příští volby vyhraje o 100%;-D

6 0
možnosti
AK

Jj:nejhorší vlády jsme si už zažili,ale ten kvikot opozice je proto,že to předchozí vláda dělala dobře a to se přeci nehodí celému domobloku do krámu,to oni přeci dělali vše nej,ale v čí prospěch to už nikdo z nich neřekl,že to bylo pro blaho strany a jedinců!!

0 5
možnosti
PK

No je to jejich slušně placená práce, takto se činí "konstruktivní " opozice. Neměl jste ztrácet čas koukáním na tu estrádu. Pokud jste tak učinil, zřejmě to zanechalo hluboký dojem a tak doporučuji plavání a přetlakovou komoru:-):-):-)

4 1
možnosti
KK

Kdo není s námi je proti nám, že.;-D

0 0
možnosti

a co říct svůj názor? se nesmí?8-o

2 1
možnosti
TK

Mě zajímají výsledky, ne ty jejich osobní nechutné výlevy. Tak jsem se raději nedíval. Proč si kazit den. ;-)

10 1
možnosti
PT

P31e75t71r 74T71o13m94e80k

12. 7. 2018 17:03

Píšete "Za zmínku stojí další selhání veřejnoprávní televize" a máte pravdu. Vy zase selháváte tím, že naprosto ignorujete ohodnotit komunistické teroristy.

11 9
možnosti
JH

Jenže nezapomínejte, že autor není jaksi veřejnoprávní, nevybírá koncesionářské poplatky:-)

11 2
možnosti
MV

M57i16l27a18n 31V93i72k

12. 7. 2018 16:18

Jak můžete tvrdit, že ČT stranila opozici? Vždyť ona je - jak ona sama tvrdí - n a p r o s t o nestranná!;-D To za komoušů snad byla pravdivější...

15 4
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články