Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Souhlas, lepší vláda s důvěrou, ať padnou výtky typu "oni něco dělají a nemají důvěru". Ale nevěřím ČSSD, že to ustojí, tak dávám vládě maximálně rok. Opozice by měla zbrojit na další volby a ne podkopávat nohy vítězi minulých. Pak se budou zase hrozně divit volebním výsledkům.

1 0
možnosti
Foto

Tak, já mám zcela opačný názor. Babiš nebyl ten, kdo vloni zatroubil k útoku. Byla to ČSSD, ústy hlavně Bohouše Sobotky, která to udělala.

Babiš se bránil, lavíroval, ale Sobotka tahal za delší konec provazu. Nyní má ten delší konec provazu v ruce Babiš a já věřím a doufám, že to bude užívat s rozumem.

Stále si myslím, že Babiš je schopný se domluvit a že teď k tomu má i prostředky.

2 0
možnosti
JL

Reinkarnace zla? - tak tomu človíčkovi, co to vymyslel, bych přál, aby poznal, co je to zlo - třeba mučení v indonéské věznici a nebo na neexistujících základnách CIA či v Číně nebo v Africe. Pak by mohl mluvit o zlu. Já bych nazval české dění spíše BANALITOU. Už to, že nejzajímavější na včerejšku ve Sněmovně ČR bylo, že jistý ing.Kalousek řekl ing.Babišovi, že není chlap - a druhý inža mu odpověděl, že je zloděj zlodějská, to je tedy hodně banální. Kdyby měl Babiš smysl pro humor, zvládl by to snadno. Kdyby byl mafián, usmál by se, dal Kalouskovi polibek a pak ho nechal zastřelit. Je to bída, prostě.

1 0
možnosti
MB

Mne by zajímalo, kdo je schopen ideově pojmenovat současnou Vládu ! Babiš začal jako pravostředový. Chtěl vládnout sám. Posléze vyluxoval KSČm a ČSSD, šoupl se doleva. Koketoval s Okamurou - pak se zase rozešli. Tedy zájem o nálepku civilizace - ČSSD, jako tradiční strany. Umělý slepenec, který zúčastněným nevyhovuje. Očekává se rebelie vůči Hamáčkovi a nespokojenost rudých, kteří podporují oligarchu. Jak dlouho to vydrží ? A. Babiš má výdrž - prosadil svůj pragmatismus podstaty účelovosti. Kdo nejde se mnou = Jde proti mne samotnému. Já osobně s ním nejdu. I A.Babiš bude jako kůl v plotě, pravda , co kůl, to bankovní účet - to pašalík věrným členům Sekty ... :-)

2 1
možnosti
OH

Já bych byl rád, kdyby mi někdo z těch "demokratů" vysvětlil, co je demokratického na tom prostestovat proti vládě, vzešlé na základě demokratických voleb.

3 2
možnosti
Foto

A co je na tom nedemokratického?

2 1
možnosti
JH

V tomhle takřka blázinci je nesrovnatelně více poražených, nežli vítězů!

Jediným opravdovým se jeví M.Zeman, ať už to skončí jakkoliv!

2 0
možnosti
Foto

Miloš prostě umí. Když si to člověk přebere, tak jeho znovuzvolení bylo malým zázrakem. Upřímně řečeno, já v to nevěřil a těšit jsem se začal až když "profesor králík" tak krásně prokoučoval ty televizní debaty.

1 0
možnosti

Přesně tak pane Bartoni. Jsem starý člověk a volil jsem ODS dosud od r.1994. Se všemi jejími chybami, omyly a průšvihy. Nyní ODS jako druhá nejúspěšnější strana ve volbách na místo toho, aby šla z ANO do vládní koalice a tím dala ANO "mantinely" a Babišovi "udidla" zavinila se svým absolutně neúspěšným "antibabišismem" tento stav, kdy se chopili rádi příležitosti komunisté. Pan Fiala - šéf ODS tvrdí, že strana nemůže jít do vlády s Babišem a členská základna ANO (strana, která o parník vyhrála volby) tvrdí, že chce pochopitelně na post premiéra svého vůdce. To bylo a je pro pana Fialu nepochopitelné. Jak je možné, že vítězná strana chce za premiéra svého šéfa. ODS se svým vedením je plně zodpovědná za tento povolební stav a Vám pane Bartoni KARMAR^

8 5
možnosti
JK

Nojo chudák Andy všichni mu hází klacky pod nohy a přehazují takové prkotiny jako že lže a krade. Zloděj a lhář, který nedrží dané slovo je přece ideální premiér, partner a kamarád. No a za tohle může ODS. Promiňte, ale vy odéesák nejste.

5 1
možnosti
MD

Jeden by rekl, ze lidri a podlidri opozice pochopili, ze primitivni antikomunismus neni cestou a prenechaji ho, treba se svoji skrytou podporou, aktivnimu nadseni a revolucnim hercum. Neprenechali. Bud maji totalni prazdno ve 'spizich' nebo jeste dokonce hure, v hlavach.

6 0
možnosti
SB

Napsal jste to velice dobře a nezaujatě. Výborně ! Mým přáním, jako běžného občana je, aby už vláda pracovala.

7 1
možnosti
SN

:-)........Výborně píšete, byl to boj! Bohužel pro ministrany marný, ale alespoň se aktivně předvedli v televizi.

O pirátech...máte pravdu! Jeden tam dokonce bouřil kvůli zrušené schůzi kvůli "novičoku"! I když všichni, nebo podstatná část akademicky vzdělaní, moc rozumu nepobrali ! R^R^R^

4 1
možnosti
Foto

Tak to říká ten pravý. To je stejné, jako když Babiš nadává Kalouskovi do zlodějů. Sám, na rozdíl od Kalouska, trestně stíhaný podvodník.

4 3
možnosti
Foto

Jene, vidím to tak nějak podobněR^

8 0
možnosti
Foto

Také si myslím. Opozice se předvedla - ale ve velmi negativním světle, zejména ve druhé polovině jednání. Myslím, že nejvíc nenávistní poslanci a poslankyně se už příště do sněmovny nedostanou. Rv;-O

6 2
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články