Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Blog jsem dočetl jen z důvodu naivního očekávání, že třeba ten další odstavec konečně ukáže, že si autor dělá srandu.

15 1
možnosti
Foto

Začínám mít pocit, že se z pana Bartoně stal neúprosný vyznavač kultu ANO.

Víte, autore, kdo je bezúhonný člověk? Třeba ten, který nepodvádí, nefixluje, nekrade, nešidí daně, ten který nelže, který nepřísahá na život a zdraví svých dětí ve věci, v které nepokrytě lže.

Chápu, že v sektě ANO se podobní jedinci nejspíše nevyskytují. Zkuste hledat mimo sektu a zjistíte s úžasem, že jsou.

A že ještě existuje někdo v tomto státě, komu na rozdíl od vás vadí, že podobně charakterově vybavený jedinec nemá ve vládě co dělat.

Je to fakt tak k nepochopení?

40 2
možnosti
VB

Pokud paní Malá přišla ve své práci s něčím originálním, tak to, že necitovala nebo necitovala správně některé již známé poznatky, je politovánihodné, protože na bakalářce nebo diplomce by se právě měla tyto věci naučit, ale o morálce bych nemluvil. Opravdu by mě v tomto kontextu zajímaly diplomové práce členů legislativní rady vlády - také mají na řadu věcí velký vliv a jejich "morální profil" odvozený z jejich práce na škole před 30 lety je přece stejně důležitý (nebo jen o něco málo méně) jako u paní Malé.

4 6
možnosti
MV

Vrána k vráně...

9 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelné, co jste ze sebe kvůli Babišovi ochotný udělat....8-o:-/

15 4
možnosti
NS

Dyt jsem Vám to psala! To nemá chybu;-D

3 0
možnosti
SN

:-).......Článek se mi moc líbí! Pokud jde o to že bude Babiš pár dní, nebo týdnů ministrem vnitra, z toho bych si hlavu nedělal. Každý jeho krok, jak je dnes vidět bude sledován jemu velmi nepřátelskými médii, a jakmile by udělal něco, co by vadilo, měl by problém! Jistě má dostatek dobrých právníků, s kterými by všechno konzultoval, aby se nedostal na tenký led. Čili.....pro mně žádný problém, je třeba zase vyjet po Babišovi, když už paní Malá po štvanici skončila ! R^R^R^!!

2 17
možnosti
MK

Zdravím pane Novák, paní Malá se zesměšnila sama. Pro mě třeba už tím, že se v reálu nevěnuje tomu, co vystudovala. Pro mě jasný signál toho, že chtěla pouze titul a bylo jí úplně jedno z čeho. Výběr druhé vysoké školy je taky k zamyšlení, proč nestudovala práva u nás? Zase stejná odpověď, věděla že na ni nemá...Kdyby si tyto dvě věci přiznala už dřív a nehnala se jen za kariérou, možná by byla už dál. Chybí ji pokora. Ne, veřejnost, ne média , ale její vlastní skutky z minulosti ji dohnaly. No a je potřeba dodat, že pan premiér si opravdu velmi zakládá na dobré přijetí veřejnosti, pro něho je pozitivní mediální obraz základem. A já si nemyslím , že by byla média nepřátelská. Kdyby byl na postu někdo jiný, bylo by to obdobné. Prostě kdo chce do politiky, musí mít hroší kůži, není to pro každého. A tu pan premiér naštěstí má....

8 1
možnosti
JB

J13a26n 44B63u14r84i54a57n

10. 7. 2018 8:08

Pochopte konečně, že Babiš si založil své hnutí a chová se jako vlastník. Kodexy hnutí platí pro všechny - kromě majitele a nepohodlných lidí se prostě zbavuje.

Přesně takhle fungují sekty a ANO není ničím jiným. Politický program má v podstatě jediný - být líbivým uskupením, které vyhrává volby.

14 0
možnosti
SN

:-)......Pane Buriane...já mu fandím! Konečně začal dělat pořádek s rozebírači. Tento druh je ohrožen, proto ten řev! !!!!!!

2 8
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články