Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně prijde zase humorné, jak proti tzv bolševické vládě kvílí takový Kalousek, který to samé chtěl udělat již před mnoha lety. Pak jen prevlekl kabát a založil si vlastni fanklub s knížecím maskotem a teď dělá, jako by se to nikdy nestalo. A nikdo mu to nepripomene, zvláštní. Asi maji novináři kratší paměť než plebs.

2 0
možnosti

J98a32n 36B11u20r87i47a39n

9. 7. 2018 11:48

A co nepravdivého média uveřejňují o Babišovi? (netroufám si posuzovat americkou mediální scénu).

Není snad pravdou, že je trestně stíhán? Že se na Slovensku soudil o to, že nebyl agentem StB a v současné době platí, že jím byl? Že tu měsíce vládne bez důvěry parlamentu?

Tohle jsou fakta, ve kterých bych mohl pokračovat. Žádná kampaň či účelovka. Prostě FAKTA - jestli to dokážete pochopit.

4 1
možnosti

Média již dávno ztratila mou důvěru a už jí nikdy nenaleznou a přesto spím dobře...:-):-):-)

3 0
možnosti

Kéž by ta česká, zejména veřejnoprávní média byl posedlá výhradně jen Trumpem a Babišem...!:-)

1 1
možnosti

Ona jsou posedlá výhradně sama sebou. Nad ně zkrátka není ale, demokratičnost, objektivita, pravdivá informovanost a nestranost je jim cizí. Až více jak 10 let jsem noviny nekoupil, informace si dovedu sehnat jinak a jsou zaručeně lepší. Hezký den,

9 0
možnosti

:-)........Samozřejmě......perfektně napsáno ! Je to jen hon na Babiše, důvod se musí vždycky najít! Soudným lidem, je jasné proč! Jako min. financí začal dělat pořádek, proto se objevilo Čapí hnízdo. I kdy nic neukradl, jako se zhusta v milionech dělo na předražené projekty dotované EU, aby zbylo něco do kapsičky, snížil se dluh, a začal, šlapat na prstíky bratrstvu kočičí pracky, které tu tu roky, bez obav z postihu, rozebíraly.

To se nedá odpustit, proto je třeba Babiše se zbavit. Jenže....jak je vidět, i přes mediální masáž, už většina národa chápe o co jde. Ukázal to výsledek voleb. "S nebe spadlý "demokratický blok" si může stěžovat na lampárně! Život jde v pohodě dál, doufám, že to Babiš ustojí a republika přestane patřit mafiánům ! R^R^R^!!

7 3
možnosti

Což o to, já znám 1000 důvodů, proč se zbavit Bureše, jen mě zrovna králíci a čápi z nich zajímají ze všeho úplně nejméně...

0 1
možnosti

Ten údiv nad faktem, že vyšetřování kauzy Čapí hnízdo trvá příliš dlouho, není na místě. Že se prokazatelně jednalo o dotační podvod, je věcí jednou (ostatně to potvrdil i OLAF, a ten ze zaujatosti vůči Babišovi můžeme podezírat asi jen stěží), ale rozklíčovat podobný případ do takové míry, aby bylo možné obvinit konkrétní osoby z konkrétních přečinů, je věcí zcela odlišnou. Konečně i zmiňované vrácení oné dotace společností Imoba, je de facto doznáním viny.

Jinak s textem souhlasím, když se média namísto informování snaží vytvářet nějaké kampaně s cílem manipulovat veřejné mínění, tak dosáhnou většinou leda pravého opaku.

2 1
možnosti
Foto

Donald Trump a americká média jsou mi ukradená.

Co mne zajímá, je to, jestli v čele vlády MÉ země je slušný člověk nebo parchant. Jestliže má předseda vlády MĚ země za nehty špínu z dřívějších dob, jestliže adeptka na ministryni spravedlnosti vlády MĚ země ošlehla diplomku i s chybami (což potvrzují i VŠ pedagogové), pak naopak jsem rád, že tyto informace mám.

Spíše se bojím doby, až bude rozprášena Česká televize a rozhlas, pan Babiš koupí zbytek médií a zlikviduje ty zbylé. Pak sice bude v médiích selanka, avšak potřebné informace se budou šířit jen v samizdatu.

11 3
možnosti

Pokud média informují tak jak tomu donedávna bylo, to znamená mlžení okolo migrantské krize a zlehčování či zamlčování jejich následků, pokud nepokrytě veřejnoprávní média v prezidentských volbách v USA přehlížela vývoj sečtených hlasů a Trump pro ně prakticky neexistoval, pokud novináři iDNES informovali o rakouských volbách tak jak informovali, podku si Moravec v ČT dělá s pořadem co chce on a zve si oblíbence, pochlebuje jim a z neoblíbenců dělá otloukánky, budou média i nadále v naprostém úpadku a lidé, naštěstí, budou i nadále věřit vlastním instinktům a zdravému sleskému rozumu....

11 1
možnosti

A14d41a19m 24M45a54l65ý

9. 7. 2018 8:06

Pokud vím, tak Donald Trump není trestně stíhán. :-/

U nás média svou funkci zatím plní.

6 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,50
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články