Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Problém č.1) je M. Zeman. Skutečný vládce ČR. Až neuvěřitelné, kam vede vůle jednoho člověka, bez pravomocí a aparátu. Své piklení nazývá státotvorností. Problém č.2) je A. Babiš. Dávno mohl odsoupit - podobně vládnout s pohůnky z SPD a KSČm. Svou ochranu investic a záchranu před basou, rovněž nazývá státotvorností. Problém č.3) je ČSSD - Cokoliv udělá, udělá špatně. Sobotka byl vysmíván, "jako břídil" - Pořád vůči hradu a oligarchovi nějakou linku měl. Hamáček zřejmě vstoupí do dějin, jako Hlídka refletoru mladých SSM. Šetříme energií, tedy jako poslední zhasne ... :-)

9 5
možnosti
PK

Ta komedie už přestává bavit i náruživé kritiky politického dění, vždy se vynoří další a další problém. Možná skutečně není špatná cesta kráčet k předčasným volbám....

6 0
možnosti
JK

Aféra Poche je jen další kouřová clona AB a MZ poté, co trapné pálení trenclí selhalo.

ČSSD si problém Poche nevyrobila, vyrobila si ho tím, že ustoupila téměř ze všech svých předvolebních prohlášení. Poche byl navržen do vlády už před referendem a žádný zásadní problém s ním nebyl, to až po skončení referenda, navíc je prokázáno, že argumenty jsou naprosto lživé. Poche uměle zaplňuje mediální prostor, aby se zakrylo to hlavní o co se hraje. Jde o né méně než 300 miliard, což bylo trefně nazváno jako "jaderná loupež".

4 5
možnosti
KT

Poche je pro celou, nikoliv jen pražskou ČSSD něco jako byl Janoušek pro Béma. Letitý mistr šedé ekonomiky, vyjednavač s kýmkoliv o čemkoliv a zřejmě i hlavní kádrovák strany. To všechno si Zeman velice dobře pamatuje z doby, kdy byl rovněž členem ČSSD a premierem. A spíše nežli za nějaké názory o migrantech se mu chce nyní pomstít za nějaké rozpory v minulosti.

3 0
možnosti
Foto

Správně, mstí se mu za to, že v prezidentské volbě podporoval jeho oponenta.

0 0
možnosti
ND

Zásadní problém jsou všichni, na Hradě i v podhradí. Karty jsou rozdané moc špatně. Doufám, že vláda nevznikne, protože už teď se hádají a navzájem vydírají. Nové volby! I když koho volit?

1 0
možnosti
JR

J16a40n 42R84á98ž

19. 6. 2018 12:45

No a to by byl pro hodně voličů stejný problém, jalo byl u volby prezidentské: Koho volit?

0 0
možnosti
Foto

Zásadní problém číslo 1: Babiš

4 3
možnosti
SB

Jak u koho. Dnes v radiu hlásili, že je stále nejoblíbenějším premiérem.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články