Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Byť má k Babišovi a tomu jeho ansáblu bez důvěry milión výhrad a nikdy bych tuto "spasitelskou" stranu nevolil, tak je faktem že Nečasova vláda se svými vládními krizemi a vystupováním z vlády v podání těch komiků od Peake každých 14 dní a též držením se koryta za každou cenu bylo snad to nejhorší co nás od listopadu potkalo. Rv

3 5
možnosti
Foto

K28a11r25e37l 94C86a18c68h

14. 6. 2018 9:58

Jak již zde upozornil pan Řezník. K žádné změně režimu nedošlo. Jen musel opustit křeslo premiéra člověk, který na něj neměl předpoklady. Premiérem musí být vůdce. Člověk schopný řídit vládu. Nemůže jím být slaboch, který je ovládán náladami a potřebami své milenky. Navíc takové, která si z poměru s premiérem udělala soukromý byznys. Za úplatky ( nikoli dárky) v podobě luxusu prosazovala u premiéra vůli těch, co úplatky poskytovali. A že ho dokázala seřvat, jak malého kluka. Ne - takového premiéra ani náhodou. To, že se kauza zametá pod koberec je jen známkou toho, že ti, kdo tyto úplatky poskytovali, mají ještě stále dost dlouhé prsty na to, aby zařídili že aféra vyšumí. Nečase ani Nagyovou sice již nepotřebují, ale musí krýt sami sebe.

3 0
možnosti
KC

...z toho plyne poučení, že celá kauza se smrskla v hru na schovávanou, která jen dokresluje žalostný stav právních poměrů v Česku. Pokud někdo přesto nazývá naši republiku demokratickou či právním státem, podléhá dětinské iluzi. Nic takového neplatí, Česko - bohužel - spadlo ještě hlouběji do močálu, v němž vězí už drahně let, přinejmenším od Mnichova 38.

3 0
možnosti
VK

Robert Šlachta jen dělal dobře svoji práci.Bohužel pro něho šlápl na kuří nohu pár vlivným lidem.Věřit ,že Nečas je jen ubohou obětí politických hrátek nevěří snad ani malé dítě.Nečas se nechal ovládat svojí současnou manželkou a o jejích aktivitách vůbec nic určitě,, nevěděl." jen se nechal lehce ovládat.Pád své vlády nepřímo tak způsobil sám.

2 6
možnosti
JH

Ja, ja - asi šlápnul na kuří oko Babišovi:-):-):-)

3 0
možnosti
JH

Jak už jsem v blogu napsal, ze všeho nejvíc to připomíná státní převrat. Šlachta s Ištvanem udělali z prdu kuličku, líbivou televizní reality show...

10 3
možnosti
JH

J68a28n 52H33y53n37e45k

14. 6. 2018 8:58

No tak teď jste tomu dala korunu.8-o

1 0
možnosti
Foto

Nepoužívejte prosím termín "změna režimu". Jde o příliš silnou charakteristiku. Copak se nějak změnila ústava?

5 1
možnosti
NS

Ústava se nezměnila a ani to není potřeba, když je Zemanovi úplně ... víte kde a dělá si z ní toaletní papír.

2 1
možnosti
ES

Výborně napsaný blog!!

3 0
možnosti
Foto

Když Andrej Babiš nedávno mluvil o tom, že se dá u nás objednat trestní stíhání, tak nejspíš mluvil z vlastní zkušenosti. Šlachta s Ištvanem tehdy nejspíše pracovali i na jeho podnět.

7 2
možnosti
NS

Tak tak, tito dva kuliferdové jsou leta letoucí na výplatní pásce Agrofertu. A nadále musí pomáhat udržovat režim v chodu, neboť je jim jasné, že po jeho zhroucení se octnou na dlouhá léta na Borech.

Moc se toho ale nezměnilo. Vlastně ANO, dřív když bylo

zahájeno trestní řízení u některých zmiňovaných politiků, putovali

šmahem do vazby. Dnes je to už o poznání "lepší", dnes po zahájení trestního řízení jdete rovnou do vlády, řídíte celou zemi, a dle libovůle si můžete odvolávat i šéfy dozorových orgánů policie.

4 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články