Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zde se objevuje otazka, zda je CR pripravena na diskuzi o reseni techto problemu. Nase vlada (v demisi 7 mesicu) je stale v klestich koalicni smlouvy (jeste neschvalena), bez nejake verejne "vidiny" uprav dobre pro CR. Dale ukazuje nase zapoleni (jiz 26 let) s ideologiemi stran (je jich 98). Je bez urcite vize, jak se chce CR podilet na upravu tech evropskych problemu.

CR je stat bez koncepce budoucnosti. Koalicni system vladnuti nam tu koncepci neprinese. Obcane CR jsou ukolebani dobrou hospodarskou situaci. Zapominaji, co je nahore, jednou musi jit dolu. Ten pad muze byt tvrdy.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že ČSSD jako vykonavatel zahraniční a vnitropolitiky bude dostatečně tvrdým partnerem EK, která sleduje zcela jiné cíle, než by Čechům vyhovovaly. Pokud tuto roli nezvládne podle představ většiny Čechů, může se dostat do ještě větší krize, než byl povolební debakl, který v dějinách této strany neměl obdoby. Jakýkoliv krok vedle může tuto labilní stranu dostat do pnutí, které nemusí ustát a může balancovat nad propastí stejně jako STAN. V tomto směru si socialisté na sebe upletli bič, který lze interpretovat jako Pyrrhovo vítězství.

0 0
možnosti

Kdo tady chápe, že Liga Severu chce úplný opak toho, co ČR? Oni chcou konec systému, že se žádá v první zemi, tedy jsou dvě možnosti, buď budou požadovat ať může si podat žadatel žádost kdekoliv nebo kvóty na žadatele.

0 0
možnosti

T87o73m60á43š 93P90í67c26l

16. 5. 2018 15:49

Myslím, že všichni. Že mají státy, kde nechtěnci přistávají, úplně jiné zájmy než ty, které se brání jejich následnému přísunu, je jasné. Pozitivum, které je možno na těchto třenicích vidět, je konec EU.

0 0
možnosti

Zdravý rozum ať zvítězí nad direktivní byrokracií !!

0 0
možnosti

Inu, tím se rozpad EU jen urychlí.

0 0
možnosti

Jednou to muselo začít, že normální iidi řeknou Bruselákům: stop.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS