Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že jsem člověkem velice dobře (z laického hlediska) informovaným. A přesto nechápu, proč je z kriminalizace ČH obviňována ČSSD, respektive jakákoliv jiná strana či skupina.

Kriminální čin kriminalizuje ten, kdo ho spáchal. Tedy určitě někdo z pracovníků skupiny Agrofert. Že by v bezvědomí pana Babiše, když do celého kruhu, začínajícího a končícího v Agreofertu, byla zapletena jeho rodina si může myslet jen člověk s retardací.

Takže ještě jednou, dotace ČH byla kriminálném činem Agrofertu a ten je tedy za její kriminalizaci odpovědný.

1 4
možnosti

Copak, záporní klikači? Kriminální čin vzniká jinak, než že jej kriminálník realizuje?

0 0
možnosti

Jen naprosto neinformovaný člověk nechápe nebo „neví“, proč je z kriminalizace Andreje Babiše viněna ČSSD.

A přitom by měli všichni vědět, že už před 10 lety ČSSD přesvědčila Babiše, aby podvodně žádal o dodace. Asi už věděli, že bude jednou v politice a budou ho moci kriminalizovat.

3 2
možnosti

Pardon, jednou by stačilo, ale ono se to nezobrazilo.

0 0
možnosti

Ona je ale ta ČSSD vlastně svým způsobem geniální. Už před 10 lety nakukali Andrejovi a přesvědčili ho, aby se podvodně ucházel o dotaci na Čapák. Asi už v té době tušili, že bude v politice a budou ho moci kriminalizovat.

2 3
možnosti

Řečeno stručně. Jediným účelem té včerejší Štěchovy rány do vazu vlastnímu vedení, jsou pouze vlastní senátorská koryta.

5 1
možnosti

1. Pan Štěch má to koryto zaručené ještě na dva roky.

2. Pan Štěch, prozíravě, nesouhlasí se spoluprací s ANO dlouhodobě.

3. Pan Stěch je dlouhodobým kritikem stát devastujícího dua Zeman - Babiš.

Ale ke znevážení vážných připomínek se hodí vše, že. A "chytří" chytře papouškují. Ostatně i blog je jen rozvedením dehonestujícího řádění věrchušky ČSSD (která kopírovala pana Zimolu).

0 1
možnosti

Politikům z ČSSD jde jen a jen o koryta. Za koryta by se spojili s kýmkoliv i s ďáblem jim je všechno šuma fuk ti jdou přes mrtvoly!

4 1
možnosti

Ostatním, že jo. Ti to dělají z čisté lásky k národu....

1 0
možnosti
Foto

A estébákovy prostitutky jedou kampaň.....senátoři ČSSD (tedy strany, kterou opravdu nemám rád) ukázali, jak vypadá demokratická slušná politika.....bez zločinců a gaunerů....Vaše svědomí musí být temnější, než krtčí nora.....obhajovat estébáckého dotačního podvodníka a kriminálnka může jen opravdový lidský odpad

11 8
možnosti

Šimíčku,nejste Vy nějakej momentálně zavostalej?

1 2
možnosti

Pan Štěch, je zajímavá bytost ! Dobový produkt komunista, táta pracujícího lidu a následně pohlavár. |K tomu nástup věku . Dalo by se říci, že umře v bludu, morálním bahně a blahobytu . Hle ! Přerod člověka - zmoudřel ! Jeho dnešní výroky se blíží někde ke slušnosti - středopravicovému poli. Oslovuje současné zlo, M. Zemana a A. Babiše. Oslovení se ošívají , kroutí se i chlapci od stolu z Lihového domu .Ti navykle odpovídají na dotaz číšníka, ještě jedno ? No jasně, on to někdo zase zaplatí ! .. :-)

10 3
možnosti

Nechápu vaši nenávist vůči Štěchovi. Mezi socany, a nejen mezi nimi, se mně zdá jako jeden z nejrozumějších. A že byl předsedou odborů? No proč ne, oni si je členové platí ze svého, ze svých příspěvků, nežíjí třeba jako předsedové politických stran většinou z příspěvků státu za volební hlasy.

Tedy ať to shrnu, rozhodně je ten Štěch rozumější a přijatelnější politik než třeba senátoři Veleba, Čuba či velkopodnikatel v hazardu Valenta. A asi se shodneme s většinou diskutujících, že pokud socani vstoupí s Babišem do vlády a umožní schválení této koaliční vlády v parlamentu - tak pak si je Babiš namaže na chleba ať bude koaliční smlouva sepsána jakkoliv......

6 0
možnosti
Foto

Hlavním argumentem pro vstup ČSSD do vlády je, že bude alespoň vidět, tedy to bude zvyšovat šance senátorů na jejich zvolení. V opozici ČSSD se stane neviditelnou. Situace se proti r. 1912 zcela změnila díky rozdrobení politické scény. Za nominaci Babiše je plně odpovědný Zeman, jehož volili i voliči ČSSD, kteří mu dali dopředu mandát rozhodovat.

Senátoři ČSSD mohou jen těžko doufat, že zaujetí nynějšího postoje získají nějaké hlasy.

4 2
možnosti

a ten rok také nesedí.

2 0
možnosti

No shrňme to, senátoři za CSSD se bojí o svá křesla a co se týče pana Štěcha, ten svými dřívějšími výroky jen potvrdil "vysokou úroveň" tohoto rádoby demo spolku.Rv

9 1
možnosti

A autorem i přispěvatelem všemi deseti souhlasím. Pan Štěch tím u mne poklidil i poslední náznaky respektu. Plká o tom co nechce a ani náznak něčeho co by chtěl nebo jak by mohl pomoci. Stal se z něj pro společnost zbytečný člověk. Po přečtení článku a sledování všech těch tanečků by mne zajímalo - kde se nachází základní politický úkol = péče o prosperitu republiky, spokojenost voličstva, vytyčování vizí do budoucna, schvalování jen těch správných zákonů? U které části těla to asi všem těm komediantům leží ???

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS