Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Admini blogu (toho, co patří Andreji Babišovi!) v bránění významu "svobody slova po svém" rozhodně nezahálí a aby asi ušetřili místo a dali větší prostor reklamám, diskusní příspěvky čtenářů u článků svévolně a jednoduše mažou. Stalo se dnes dopoledne a tedy zcela regulérně za bílého dne. !;-(

0 0
možnosti
MB

No, jsem zvědav, jak dopadne poměřování svobody televizních vysílání ! V posledné době jsem opustil žumpu ČT a výhradně žiji z Barrandova, (cítím se lépe). Jinak na Slovensku, je svobody tisku dost ! Babiš žaluje bývalého STB Sarcozyho ,otisklo se:

"Viděl originál Babišova spisu ohledně jeho spolupráce s komunistickou tajnou policií StB a že ve spisu není nic zfalšovaného. Babiše také označil za člověka, který chtěl ze spolupráce s StB těžit a měl rád peníze". Andrej to má těžké, tu Kalousek, tu krajský, pak i slovenský ÚS. Dá se vůbec čest a důvěryhodnost vysoudit ? ... :-)

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/babis-zaloba-rozhovor-spolupracovnik-stb-novy-cas-fwy-/domaci.aspx?c=A180425_092506_zahranicni_vitm

0 1
možnosti
KC

Bohužel, podle mého mínění není ani iDNES.cz výjimkou na zhoršení ratingu českého tisku. Administrace diskuzí s velkou chutí maže vše, co jí není po chuti.

3 0
možnosti
SN

:-)......už jsem to zakusil na vlastní kůži ! !!

0 0
možnosti
JL

Je to jednoduché: média prostě selektují témata a o určitých věcech se mlčí - například nedovíte se, jak probíhá migrace z Libye do Itálie - jen povšechně a jednostranně, stejně tak se nedovíte, co se děje v Maďarsku, Polsku, na Ukrajině v Rusku, co vlastně chtějí lídři západní Evropy zavést za režim integrované Evropy atd atd - proč by se novináři namáhali že? Stačí přeložit nějakou zprávu, napsat komentář (pořád stejný názor) a zpracovat nějaké téma, se kterým nenarazíme. Je to pořád to samé.

3 0
možnosti
JH

J81a38n 80H35y31n83e77k

25. 4. 2018 9:57

Celý humbug okolo svobody tisku, je o tom, že si nějaká organizace popláče o tom, že se nepíše to, co ona by zrovna chtěla. Tyto výzkumy neodpovídají skutečnosti a jsou zpolitizované. To především škodí novinařině.

5 0
možnosti
Foto

Se svobodou tisku z to jde kopce u nás od doby, co babiš koupil hlavní noviny, vyházel nepohodlné novináře a tím jim zavřel ústa a od té doby píší to, co schválí Babiš. Zejména nic proti němu,RvRvRvRv

2 3
možnosti
AD

Babiš nikoho nevyházel, ti novináři odešli sami.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články