Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Myslím, že autor článku to má dost popletené.

15 5
možnosti
JH

Stejně jako všichni voliči ANO.

5 3
možnosti
RC

Z blogu strika marmelada jako z koblihy, kterou clovek skousne na spatne strane.

1) je ostudne, kdyz svadite blokovani vlady na kohokoliv jineho nez na Babise, ktery je (podle slovnich vyjadreni) neprijatelny pro 7 z 9 snemovnich stran

2) Vy fakt nevidite, ze Babis chce v tomto state ovladnout vse? Nejprve ovladnul jedno z nejsilnejsich tistenych medii, ted policii a co bude priste?

21 6
možnosti
AT

Prosímvás, podívejte se ještě jednou na výsledky voleb a přehodnoťte termín "pravice blokuje sestavení vlády". Sestavení vlády blokuje AB neochotou vzdát se účasti v ní. Pokud ODS před volbami prohlásila "s Babišem ne" tak prostě s Babišem ne. Jestli s Babišem ano, vykope si vlastní hrob.

P.S.: spousta voličů TOP09 ji volí právě kvůli Kalouskovi. Jeho odchod z politiky nebo alespoň upozadění, povede k jistému konci TOP09.

16 4
možnosti
PB

P15e80t89r 45B61ü88r98g17e19r

19. 4. 2018 12:23

Už aby to bylo!

2 0
možnosti
JR

J89i23ř56í 70R83a27š69k69a

19. 4. 2018 11:20

Píšete přesně podle "not" a instrukcí zadavatelů z Anofertu P.R.chala a Bureše.

Kdo radostně nehýká nad politickými veletoči a intrikami Vůdce Andreje a jeho sekty, tak je špatný a zhrzený politik apod.Rv

-

Kdyby bylo možné dát vám antikarmu, dal bych vám ji.

Počítám, že můj příspěvek smažete, protože se vám nebude hodit do sbírky těch pochvalných, které dostáváte od příznivců sekty Svědci Burešovi.

4 4
možnosti
TB

Velmi dobře napsáno R^ Máte pravdu, je opravdu škoda pro tuto zem, že se ODS s ANO nechce dohodnout. Za daných okolností by to bývala ta nejlepší možná vláda pro ČR.....

8 12
možnosti
AT
PK

Mirkovi tato role sedí....a vlastně ani jinou nahrávku již neumí, možná kdyby si dal pár štamprlí navíc, tak by vyprodukoval kvalitnější záznam pro media. Taková je přece představa opozice v této zemi o její práci.;-D

4 7
možnosti
PB

P43e56t63r 48B21ü10r51g19e96r

19. 4. 2018 12:27

Ano.Opozice v severských státech pracuje. Pracuje konstruktivně, pro svou zemi a neustupuje přitom ze svých pozic. To znamená, že o návrhu rozpočtu, třeba, neprohlásí pouze že je špatný. Přinese svůj. Bratr Miroslav pouze kritizuje, nedělá nic.

2 1
možnosti
JH

J47a48n 65H72y50n37e51k

19. 4. 2018 10:27

Pravice, pokud se to dá nazvat pravicí, bohužel neexistuje. Existuje to pouze skupina zhrzených rádoby politiků, kteří bohužel propásli příležitost. Dostali se pouze na rovinu kritiků bez zásadního konstruktivního přístupu. Je až komické jak tito tzv. politici vystupují v médiích a vlastně se z toho stala fraška.

Jenom poznámka. Snad si pánové Fiala, Kalousek, Bartoš a další nemysleli, že jim ANO s pokorou nabídne poslední nedořešenou funkci předsedy komise .........

Ono se nelze divit, když tyto strany navrhly svoje poslance, takové jaké navrhly.

6 9
možnosti
KK

V Německu po nástupu Hitlera a u nás po nástupu Gottwalda byla také "skupina zhrzených rádoby politiků, kteří bohužel propásli příležitost".

Rychle ale prozřeli. Obyčejným lidem to trvalo. :-/

3 0
možnosti
JK

Chudák Andrej, on se nám tak hrozně snaží maká, transparentně, pro lidi, tak rád by dal všem první poslední i jízdenky zadarmo a všechny ostatní strany mu to takhle kazí, no fuj tohle se dělá. My jeho věrní ho litujeme a věříme, že nakonec s pokorou sobě vlastní bude oficiálně důvěryhodný. Nechápeme proč ti ostatní politici nehodí konečně za hlavu to, že je před volbami všechny sprostě urážel, vymýšlel kauzy, dělal podrazy a zásadně neplnil dohody. Nechápeme proč mu nikdo nevěří jeho upřímnost a pravdomluvnost a blahosklonně se nepřechází to, že situace vyžaduje někdy zněnu názoru ze dne na den, hodiny na hodinu. To co tvrdil včera přece není vůbec lež, jen to už nyní není potřeba a je potřeba pravý opak, co na tom. Není možné pochopit proč mu všichni chudinkovi hází klacky pod nohy a nevěří mu, že vše co nasliboval do puntíku splní, teda pokud mu do toho něco důležitého nevleze, ale to mu přeci musíme omluvit, vždyť to má se všemi tak těžké.

Chudákům a utlačovaným skoropremiérům zdar!!! Nazdar!!!

24 3
možnosti
NS

ANO zde bez skrupulí přebírá moc a Kalousek je snad jediný politik, který nazývá věci pravými jmény. Každý jiný občan s obviněním z 50 mil.podvodu by byl dávno ve vazbě, aby neovlivňoval svědky. Babiš ovlivňuje své vlastní trestní stíhání z pozice moci premiéra, a nic se neděje, a když na to někdo poukáže, tak ho nazvete tím, "kdo táhne dolů pravici". To myslíte opravdu vážně? Platí zákony této země opravdu pro všechny stejně?

22 10
možnosti
JH

Obvinění, které se nedaří už 4 roky dotáhnout do soudního procesu? Pak je něco v pozadí, co nebude tak jak se prezentuje. Ale škoda 50mio? Drobky ve srovnání s jinými kauzami, o kterých se mlčí, protože ba padly na strany obiňujících (ČSSD-Altner, OKD.., ODS-Casa,dopravní stavby za Langera,..). A hlavně, voliči nastavili poměr stran a zejména pravice nedokáže skousnout, že bez ANO vládu udělat nejde.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem psala už před dvěma měsíci, že na Andreje Babiš by měla být uvalena vazba a ukazuje se, že jsem měla pravdu. Pokud bude na svobodě, zlikviduje každého, kdo by ho mohl ohrozit.

https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651463

19 14
možnosti
JM

J83a45n59a 80M16a58l80a

19. 4. 2018 9:31

Buďte si jistá že kdyby ta obvinění měla alespoň trošku reálný základ, užila by si "opozice" vláčení Babiše v poutech stejně jako u Rátha , jenže to co Babiš,by udělalo 90 % podnikatelů v Č.R. , jenže oni ti ostatní,na rozdíl od Babiše,nehážou vidle do zaběhnutých kšeftíků politických matadorů , že?;-)

11 11
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články