Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že Rusko nejdříve prohlásilo, že žádné chemické zbraně nebyly použity, po necelém týdnu doznalo, že byly použity, ale jednalo se o provokaci a po další době z toho obvinilo V. Británii.

1 1
možnosti

Pane Kindle,

nedá se to prohlášení také interpretovat, že Britové požádali Bílé přilby, které založili a finanacují, o dodání toho propagandistického videa?

0 0
možnosti

J13i85ř94í 78M85í96k74a

16. 4. 2018 11:17

Pokrytecké mi přišlo vyčítání porušování mezinárodních dohod Rusku kolem Krymu. Tehdy se plakalo, jak tím porušují veškeré naše západní hodnoty, a jak se tím oddělují od civilizovaného světa.

Přitom píšete, že je západ skoro nikdy nedodržoval :)

Jinak ad Izrael souhlasím, že tam se to taky ignoruje.

1 0
možnosti
Foto

V RB OSN má právo veta Rusko. V případě Sýrie Rusko používalo právo veta i přes varování, že je třeba provést opatření proti Sýrii dříve než vypukne válka, kterou nebude možné zastavit a budou bojovat všichni proti všem, což se stalo. Rusko je jediná země, která může zastavit válku a protože podporuje Asada, tak to neudělá.

0 1
možnosti

J74i97ř20í 10M56í98k23a

16. 4. 2018 11:18

Nemá logiku. USA podporovali separatisty, takže oni to směřovali k válce jako první. Nějak jste to otočil celé vzhůru nohama.

1 0
možnosti

R^ Největší veřejná lež v současné situaci je tvrzení, že Sýrie nezajistila likvidaci VŠECH chemických zbraní. To je sice podmínečně pravda, ale byly to právě USA, které podporovaly rebely a právě na jejich území bylo to nezlikvidované, jak dohlížející komise Asádovi vyčítala.

Tedy ptejme se, kdo vlastně chemické zbraně použil?!!

Velmi doporučuji článek na PL z 11.4., který je přepisem rozhovoru p. Šándora v Českém rozhlase. Mnohé objasňuje.

1 1
možnosti
Foto

To co řekl Šandor nemusí vždy být zjevená pravda a je o něm známo, že je levicový politik. Před nám tam mluvil Bašta a Vondra a další a říkali úplně něco jiného. Ani Rusko nebylo schopno potvrdit , že Asad zlikvidoval všechny chemické zbraně. Dnes kdy státy disponují technikou, která je schopná zaznamenat i pohyb ustrašené myši po zemi, tak ví, kdo použil chemickou zbraň jenže důkazy nepředloží, protože by odhalili svoje zdroje a Rusko ví, že západní státy to ví stejně jako Rusko, které bude také mlčet.

0 1
možnosti
Foto

A to zase ve vztahu k Izraeli není tak docela pravda. Kdykoliv RB OSN nařídilo příměří, tak tento příkaz byl splněn, tedy jak v r. 1948 i 1967.

1 0
možnosti
Foto

No, Miloš Zeman už na návštěvu v Bílém domě nejspíše dávno rezignoval.

4 0
možnosti
Foto

Určitě je lepší mít svůj názor než poklonkovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články